- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CsuCsu]
őstag
Jol latod. Ha a ceg magas profittal arulja es ez az optimalis gazdasagi viselkedes, akkor semmi gond nincsen azzal. A kapitalizmus megoldja, ha atesik a lo tuloldalara bekebelezi a verseny. Ha gyart olyan termeket, ami kiemelkedik a konkurencia kozul, akkor jogosult a premium arra. Egyebkent semmi osztonzo nem lenne K+F-re.
Magyarul, ha kepesek ennyiert arulni mindenfele akadaly nelkul, az azt jelenti, hogy valamit jol csinalnak. Es pont az ilyen cegek fejlesztenek cserebe a legtobbet, hogy megorizzek a vezetest es van is mibol. Ha meg az a baja valakinek, hogy egy tech ceg tul sokat keres, arra csak annyit tudok mondani, hogy 'first world problem'. Nem letszukseglet a csucstelefon, a profitot ellenzo rendszerekbol pedig latjuk, mi lett. Nehez eldonteni, hogy a hozzaszolasok kozul mennyi valojaban a jogos kritika es mennyi a 'savanyu a szolo' megnyilvanulas.
-
törölt tag
válasz [CsuCsu] #251 üzenetére
"Nem létszükséglet a csúcstelefon" : itt az alapigazság. És a csúcstelefon helyére behelyettesíthető a csúcs VGA, hifi berendezés, autó, mittomén mi. Ha vki arról írna h etikátlannak tartja h vmi forradalmi új rákgyógyszert túl drágán adnak és így sok olyan beteg aki kevésbé fejlett országban él és az országa eü rendszere nem tudja kifizetni nem tudja megkapni, akkor még azt mondom h van vmi benne amit ír.
De ez egy tetves telefon, könyörgök, egy darab felmárkázott házba belerakott darab szilícium! -
sultansmith
senior tag
válasz #02683648 #252 üzenetére
"De ez egy tetves telefon, könyörgök, egy darab felmárkázott házba belerakott darab szilícium!"
Most akkor a magas ár ellen, vagy mellett érvelsz?
Jó, akkor leírom, hogy szintaktikailag is értsétek: rossz az ár/érték arány. Nem ér ennyit, amennyiért adni akarják.
"Minden annyit ér, amennyiért megveszik."
Jólvan akkor. Én nem tudom mi történ azzal a generációval aki tudatosan vásárolt még pár éve, és élből úgy gondolta, hogy oké-oké, csúcstelefon ide vagy oda, ennyiért ba***a meg magát a cég, early adopter tuti nem leszek, ezt nem nyomják le a torkomon. Tudnék venni én is egy ilyen telefont, akár minden hónapban, és nem roskadna össze a költségvetés, de hogy őszinte legyek, ennyiért ba***a meg magát a cég, ezt nem nyomják le a torkomon.
"first world problem"
Ah, annyira trendi ez a duma, hogy mindjárt vehetsz s7-et is.
Ez egy tech oldal, bocsásson már meg az ember, hogy nem az afrikai éhezők oldaláról közelít az ember.[ Szerkesztve ]
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
törölt tag
válasz sultansmith #253 üzenetére
Nem neked írtam, hanem azoknak akik (hamisan) etikai, morális alapon közelítik meg a dolgot, vagy akik azt rótták fel h a Samkung a profitját akarja maximalizálni (melyik cég nem akarja?) , stb. stb.
Az előző hozzászólóhoz csatlakoztam aki hasonlókról írt, elég lett volna csak egy "+1"-et beírni komment helyett.Az h az ár/érték arány milyen, főleg hasonló kategóriás cuccokhoz képest, már egy tök más téma.
U.i.: az általad kiemelt részben nem a magas ár mellett vagy ellen érveltem, hanem azt írtam (az előttem szólóhoz hasonlóan) h ez nem létszükségleti cikk h az áráról mindenféle etikai vitákat kelljen folytatni
Ha és amennyiben tényleg ezen nyit a S7, akkor azt h "megért" e ennyit x negyedév múlva derül ki h a samkung értékesítései hogy alakultak (bár nem hiszem h készülék kategóriánként külön publikálják a számaikat)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sultansmith #253 üzenetére
"Én nem tudom mi történ azzal a generációval aki tudatosan vásárolt még pár éve"
Volt ilyen generáció? Amióta olvasom a fórumot, látom az early adopter réteget, akik a megjelenés után rögtön megveszik a dolgokat, látszólag függetlenül az ártól.
Egyébként érdekes, mert régen én is beindultam volna az ilyen kütyükre, csak gyűjteni kellett volna rá meg ilyenek. Most, hogy gond nélkül telne rá, én is hajlok az "ennyiért ba***a meg magát a cég" álláspontra.
Pedig ez az S7 nagyon szimpatikus.
[ Szerkesztve ]
-
gutriqper
tag
Mindekinek nagyon sok ideje volt egymás inzultálására itt ezen az esős hétvégén. :-)
-
leslien
nagyúr
sztem hasonló megoldás lesz itt nézd 4:44..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Stanley-B.
őstag
Ennyiert inkabb iPhone 6s, jobb mindenben.
-
legenda
-
joey04
titán
válasz Stanley-B. #261 üzenetére
te figyumán. én is iphone párti vagyok, de olyan soha nincs, hogy valami mindenben jobb.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #19708160 #263 üzenetére
az iphone 6s csak szeretne olyan kamerát, kijelzőt, 4g/lte modult, akkumulátoros üzemidőt...stb., mint a galaxy s7, de messze van attól.
a 6s-től jobb a 6s plus kamerája, utóbbi ois képes - a 6s-be nem fért bele... -, de még így/az sem tudja az s6-ok szintjét sem; link, az s7 meg jobb.
egyszer az iphone is csak áttér majd a quad hd kijelzőre...
egyszer az iphone is csak kap majd cat 9 4g/lte modult... (4g/lte és wifi modul tekintetében szeretnek egy évvel lemaradni az iphone-ok)
az iphone 6s az s6-ok akkumulátoros üzemidejét sem minden tekintetben tudja; link, az s7 meg azoktól is jobb.
nem mellesleg, az s7 esetén 32 GB verzió a minimum adott ár ellenében, amíg az iphone 6s 16 GB is többe kerül.
akkor sem lenne igaz a mindenben jobb - ahogy előttem is írták, olyan nem is létezik, hogy valami mindenben jobb a másiknál, pláne azonos kategóriában -, ha 6s plus-t említett volna, pedig az több tekintetben is jobb a 6s-nél.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Tele tömhetik minden földi jóval,ha nem működik úgy,ahogy kell és mondjuk rontja az összképet,egy laggolós,gagyi rendszer....ahogy ez általában lenni szokott.
Az iphone-okban (jelen esetben a 6s) ami van,az a "kevés",legalább működik,nagy százalékban.Ez a jellemző...
Néha a kevesebb több! (hogy ilyen közhellyel éljek)Nekem például összességében számít egy készülék...hogy milyen az összhatás...ezért van/lesz csak iPhone mindig....mostmár...
Elegem van ezekből a csicsás "hiperszuper" ázsiai cuccokkból.Maradok a inkább a "gagyi" Apple-nél. Nekem pl. megfelel.[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
igori
tag
válasz TheBikerider #266 üzenetére
Mert az iPhone nem ázsiai... XD
-
edward2
addikt
Az Apple már ott elbukik, hogy iOS. A készülék technikailag lehet akárhol ha iOS fut rajta.
Laggolásról meg: developers menu -> minden animation-t tegyél fel legalább 2x+-ra ha szeretnél olyan "smooth" feelinget mint az iOS-en. Igaz az életed elunod amíg valamit csinálni tudsz de legalább smooth....
-
törölt tag
válasz Stanley-B. #261 üzenetére
Mindenben? Na, azt erősen kétlem. Pl. próbálj meg egy szifonra rádugni OTG -n egy szabványos pendrive -ot, vagy háttértárat! Vagy, FTP szervert létrehozni, hogy szabványos módon küldj/fogadj adatokat akár platformok között is. Az Iphone gördülékenyen csinálja azt, amit tud. Csak lóf...t sem tud a hardver képességeihez képest, mert az OS még jobban lekorlátozza, mint a Samsung és a Google az S7 -et. Bár, a Google jó úton halad ahhoz, hogy egy szifon szintjére korlátozza a lehetőségeket.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Nekem is összességében számít egy telefon. Ezért sem lesz soha apple termékem. A 'smoothságon' kívül semmi olyat nem nyújt amit elvárok. Nem mellesleg pedig az új röhejesen néz ki szerintem, egyes 'csájnafonok' oda-vissza verik.
HR24.hu
-
legenda
sokan vállalják inkább adott (android) rendszer akár samsung féle verzióját, mert kapnak vele olyan jóságokat is, amiket az ios és az iphone szoftveresen és hardveresen sem ad meg.
nem mellesleg, az ios sem tökéletes, minél több új és új funkciót kap, annál több a hibalehetőség és kerül bele itt vagy ott némi röcögés - nem komoly, elviselhető, de ezt a szintet, így már sok androidos telefon is tudja -, ami még a megrögözött iphone tulajok is kijelentenek, akik például a fapados ios 5, de még az ios 6 mellett nem/sem ehhez voltak szokva, hanem a gördülékeny működéshez.
olvass bele a 6s témába is, hogy ott is bőven vannak szoftveres és hardveres problémák is, utána térjünk vissza a dologra.
a 6s nálam már az ois hiányos kamera miatt kiesett a kalapból, azért lett a note 4 után 6s plus, illetve amiatt is, hogy maradjon továbbra is a jó akkumulátoros üzemidő, mert a 6s abban sem jeleskedik.
a galaxy s szériáról főként a jobb akkumulátoros üzemidő miatt tértem át anno a note típusra, de az s6 edge+ már javulást hozott abban is a korábbi s6 típusokhoz képest, ha az s7 is hozza legalább azt a szintet - és a hardver, illetve a tesztek alapján simán tudja -, akkor megint lehet majd s szériás telefonom, akár már a jobbik s7, ha a 6s plus-t megunom, mert a samsung/android is ad néhány olyan funkciót, amit az iphone-ban hiába várok.
oda és vissza is elviselem a hiányosságokat és problémákat, amikor android <-> ios/samsung/sony...stb. <-> iphone váltást eszközlök, hajlandó vagyok a kompromisszumra a más téren kapott jóságokért cserébe, de olyat nem lehet kijelenteni, hogy egyik vagy másik mindenben jobb a másiknál, mert olyan telefont még nem gyártottak.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz #67656192 #275 üzenetére
nem mondanám visszatérésnek, mert folyamatosan ugrálok a gyártók között, mivel szeretem a változatosságot, bár ez nem csak a gyártókra, hanem az oprendszerekre is igaz néha. (az utolsó néhány év; galaxy s2, iphone 4s, xperia z, galaxy s4, iphone 5s, note 4, iphone 6s plus)
régóta várok már egy jó wp-s telefont is, de megint elszúrták a lumia 950 xl típust (is), pedig arra számítottam, hogy na majd az...
amikor épp iphone-om van, akkor más gyártós és oprendszeres utódot keresek, de igaz ez fordítva is, a baj csak az, hogy nehéz olyan típust találnom, ami a fontosabb elvárásaimnak megfelel, némi kompromisszum még a legjobbaknál is adott a másik ellenében, de ha bevállalhatók, akkor már lépek is, viszont előfordul hogy némelyik gyártó kihagyásra késztet egyik vagy másik új típusával, mert olyan változtatást eszközöl, ami nekem nem bejövős, vagy egyértelmű hibalehetőség.
az s6 edge+ megfelelt volna, ha samsung típusnál akarok maradni, de kellett a változtatás, be is jött nagyon a 6s plus, de már figyelem az új s7 típusokat, meg persze más gyártókat is, csak azoknál nem röppentek fel (még?) olyan hírek, amik megmozgatták volna a fantáziámat.
nem mondom persze, hogy sosem fogok azonos gyártónál maradni egymást követő két telefonnal, de ahhoz az új típusban nagyot kell dobni a gyártónak, sok olyan dolgot beletenni, amik számomra fontosak.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szupermacs
veterán
Nem értem a panaszkodást. Nem drága ez a telefon.
Én nem adnék ki érte ennyit, de ha egy bolti eladó itt a cégnél ahol dolgozom ki tudja fizetni a S6 Edge-ért azt, amibe kerül, akkor ne mondja senki, hogy drága. Ha ő megteheti azzal a bérrel (biztosan 100 nettó alatt), akkor bárki más is.
Az más kérdés, hogy nem fog enni csak kenyeret és vizet iszik hozzá. De az kit érdekel? Tuti, hogy a megjelenés után is egy csomó ember fog ezzel rohangálni az utcán. Nem állunk mi olyan rosszul ebben az országban, ahol sorok állnak a iPhone megjelenésekor a bolt előtt.
Ehhez viszonyítsunk, ne a nyugati bérekhez és ahhoz, hogy a magyar minimál töredéke a külföldinek.Egyébként nekem tetszik. Az előző is tetszett. Az összes Samu telefon tetszik, de az S1-S2-S3 voltak a legszebbek. Sajnálom, hogy a lekerekített felső és alsó rész már nem divat náluk.
-
Kasya
nagyúr
válasz szupermacs #277 üzenetére
Ha ő megteheti azzal a bérrel (biztosan 100 nettó alatt), akkor bárki más is.
Az más kérdés, hogy nem fog enni csak kenyeret és vizet iszik hozzá.Erre mondom en, hogy "hulye ember". Nem, nem teheti meg, csak azt hiszi. Ha az eletszinvonal rovasara megy egy luxustermek beszerzese, az nem elfogadhato. Az, hogy az o ertekrendje felborult az "agymosott" vilagban, az nem normalis.
Amugy nyugaton is sipakolnak sokan a magas kezdoarak miatt.
-
DooMbo
tag
Egy komoly notebook kerül ennyibe... biztos nem adnék ennyit egy telefonért. Jó érzés lehet mikor kicsúszik a kezéből valakinek vagy kizsebelik a metrón/buszon... (Én kis naiv, aki ilyet vesz tuti nem tömeg közlekedik )
-
szupermacs
veterán
Engem tönkre nem zavar, hogy ki veszi meg és mennyit keres hozzá, felőlem az éves bérének a feléért is vehet bárki telefont, amíg nekem nem lesz kötelező, addig nem érdekel.
De persze szerintem is hülye, de most na... ez van.
Amíg vannak akik megveszik (és meg is fogják, nem lesz olyan árban telefon, amit soha senki nem fog megvenni akárcsak 1 db-ot sem) addig ilyen lesz ez a buli.(#280) Aron1988: LOL! Akkor te még nem láttál 20 körüli szakadt gyereket a deákon, akinek saját otthona sincs, de az iPhone 6 lobog a kezében. Meséje alapján a haverjánál lakott, munkája sem volt, semmi. De az iPhone 6 ott volt nála. Semmi nem drága ezen a világon.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
másnak meg egy notebook nem ér ennyit, mert netezésre elég a 100 e ft-os is.
saját autóval közlekedve is elejtheti bárki, meg zsebelni sem csak tömegközlekedési eszközön lehet.Aron1988; ez a samsung galaxy s7 témája, de az almatulajok is pont úgy tömegközlekednek, illetve nem is csak az elit vesz ilyen (ár)kategóriájú telefonokat.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szupermacs #281 üzenetére
Felőlem is nyugodtam megveheti, csak utána ne sipítozzon a fórumon, hogy nincs pénz meg hogy rosszul él a Magyar. Igen, az ilyenek szokták nagybetűvel írni.
-
sultansmith
senior tag
úgy hallom, hogy a preorderesek kapnak ingyen gear vr-t az s7 vag s7 edge mellé.
igy már elgondolkodtató...
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
törölt tag
Én maradok Samsung vonalon (esetleg g5). Edge, edge+ nem tetszik. Egyelőre nálam a Note4 az überf*sza csak már öregecske és már négyet megettem. Még mindig mem értem meg a tepsifonok használatára, egyszerűen napközben zavar az ekkora méret.
Most viszont kell valamit vennem mert az s6 karambolozott egy mamut csordával. Megvettem az új A3-mat, jó is meg minden de......Sajnos a 950 tényleg nem sikerült (inkább a szoftver).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hosszú történet 1 "f" volt azt cserélték gariba majd eladtam de megbántam és jött egy lehetőség egy "c"/sony - ra amit egy idő után elkunyerált egy kollégám. Nemrég meg vettem egyet ami az irodába került mert beleszerettem egy 128gb s6-ba. Nehéz eset vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
AGE-T
őstag
Egyéves, életciklussal rendelkező telefonért elkérni 700 Eurót, hát, én biztos nem adnék érte ennyit.
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
törölt tag
Az én Samsung telefonom az idén lépett a 8. évébe, na ezt kapd ki!
Ha netán megveszem az S7-et, azt nyilván nem fogom 8 évig használni, de úgy háromig szeretném. "Élesben" persze, változhat a dolog, mindenesetre ha idő előtt elromlik, akkor vesztettek egy vásárlót, és részemről felnyomhatják maguknak az üvegből készüt telefonjukat.
Legalább jól jön, hogy csúszik. Meg hogy le van kerekítve a sarka.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
zseko
veterán
válasz szupermacs #300 üzenetére
A telefon vagy a +1 év? A telefon 112e-be (meg két év hűségbe 7790-es csomaggal, de függetlent kaptam ) a +1 év pedig kedvezményesen kb. 10560Ft lehetett (amúgy ~14e lett volna). A telenornál nem lehet biztosítást kötni - legalábbis akkor nem lehetett.
HR24.hu
-
ngabor2
nagyúr
Én 99%, hogy össze fogom szedni egy S7 Edge árát, mert sok apró okosság van a Samsungnál, amit a jelenlegi Lenovo P70-em nem tud. Ha nem lopták volna el, akkor most is S5-öm lenne.
-
HaZse
őstag
A voda a red-es csomag mellé vett telefon esetén a csomag tartalmazz a biztosítást. Ha viszont lejár a 2 év, amire a telefont kötötted, de utána nem veszel telefont, csak a havidíjat fizeted, akkor még él a biztosítás a telefonodra. Elvileg. De a logika alapján így kellene lennie. Ha meg csak 2 évig van, akkor meg a hűségidő lejárata előtt ha megsérül a telefon, akkor kicserélik illetve megjavítják. De ahogy a Samsung dobálja ki a telefonokat, úgy még az is előfordul, hogy egy új modellt kap az ember, mint mikor a Nokia 800-as telefon gari időn belül elromlott és a kezdetekben Lumia 930-at adtak cserébe, majd a végén Lumia 920-at.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
szupermacs
veterán
Sajnos szolgáltatónál nem tudok telefont vásárolni, műszaki üzletben biztosan máshogyan működik a biztosítás.
Barátnőm Xpreria Z-jére van biztosítása vodánál, most ment tönkre neki a micro USB bemenet, állítólag cserélnék neki a telefont, de ha nem kapható már, akkor nem tudom mit adnának neki cserébe. -
törölt tag
válasz szupermacs #305 üzenetére
A Media Markt feltételei itt vannak. Az árakat nem tüntették fel, de a legrosszabb esetben egy telefon, és elmondják mi mennyibe kerül.
Más helyeken nem tudom, hogyan működik. Múltkor voltam egy Samsung üzletben, rá is akartam kérdezni erre, csak kiment a fejemből.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz szupermacs #307 üzenetére
Igen, én is néztem korábban, de akkor drágállottam. Most viszont ha komoly telefon lesz, plusz 10-15% körül hajlandó lennék fizetni egy átfogóbb biztosításért. Nem akarok hülyeséget írni, de úgy emlékszem, nagyjából ennyibe kerül a dolog.
Hozzátartozik, hogy vigyázok a dolgaimra, de egy telefont nem akarok tokban tartani meg pátyolgatni, mert mégis csak egy használati tárgyról van szó. Nem érdekel, ha itt-ott megkopik és -karcolódik, de ha netán tok nélkül leesik és tönkremegy, az baj. Ez ellen kéne valami épkézláb konstrukció.
[ Szerkesztve ]
-
szupermacs
veterán
válasz #72042496 #308 üzenetére
A következő telefonomra már én is szeretnék biztosítást, akkor is, ha nem lesz drága telefon.
Egyébként üzletenként és szolgáltatónként is változik, hogy ha valami baja van a készüléknek, akkor milyenre cserélik? Vagy ez akkor derül ki, ha már megtörtént a baj és szembesülök majd vele? -
törölt tag
válasz szupermacs #309 üzenetére
Ezt sajnos meg nem mondom. Szerintem az S6 topicban tudnak segíteni, ott láttam olyat, aki kötött hasonlót.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na mint kiderült kártyásan a sima+VR 249.990Ft az edge+VR 279.990 Ft (Telekom)
sima+VR 250.990Ft az edge+VR 285.990 Ft (Telenor)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja és a vodafone
sima+VR 247.990Ft az edge+VR 281.990 Ft
-
MartOOn
addikt
Angliaban hivatalos samsung oldalrol kartyafuggetlenul 569 font a 32-es sima S7 VR- szemcsivel egyutt marc 9 ejfelig. ez nem rossz ar. nagyon nem.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
petrson
senior tag
Sziasztok,
Azt lehet tudni, hogy az új Gear VR önmagában mennyit érhet?iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
petrson
senior tag
Van, aki előrendelt és nézett már tokot, vagy üveget S7-hez? Ha igen, milyet?
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
ketabruce
csendes tag
Azt lehet már tudni, hogy Mo-n kapható lesz-e Snapdragon procival a teló? Későbbi ROM-csere miatt lehet ez érdekes (pl. CM13)... Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest