- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sultansmith #248 üzenetére
nem értem, miért is vetted így magadra és válaszolsz ilyen hangnemben, pláne úgy, hogy saját bevallásod szerint nem vagy érintett...
csinálj magadnak hozzávetőleges statisztikát, hogy az ilyen cikkekben hozzászólók közül azok, akik az általam korábban írt irányban nyilvánulnak meg, mikor és milyen telefonokat birtokoltak, illetve teszik azt most, továbbá azt is tartsd nyilván, ha valakinek volt is esetleg valamikor egy samsung telefonja, de nem csúcskategóriás és amiatt általánosságban kiábrándult a gyártóból és kijelentette, hogy ilyet soha többet, milyen arányban vannak.
nem tudom, hogy a fórumon melyik témákat és milyen rendszerességgel olvasol/követsz, de ha megfelelők az értékek, akkor az általam vázolt eredményt fogod kapni.
az s4 nekem már a sokadik samsung csúcstelefonom volt a gyártón belül is, pedig nem csak samsung telefonokat veszek, volt/van közben sony, apple...stb. is.
ezzel az erővel nem csak az s7, hanem nagyon más telefon is túlárazott, de semmi akadálya, hogy tegyen ellene bárki is; nem kell megvenni!
engednének az árból a gyártók, ha egyáltalán nem fogyna, illetve volt is már rá példa, nem is egy gyártó esetén.
miként mindenki, én is örülnék annak, ha sokkal olcsóbb lenne a mobiltelefon, de ez bármilyen más termékre is elmondható, viszont nem ebben az irányban halad a dolog, nem csak a samsung, hanem a sony, de még a korábban olcsó(bb)nak titulált lg...stb. is rendre emeli az újabb és újabb csúcstelefonjai árát, amik még így is fogynak, ezért komoly arányú olcsósítás nem mostanság várható.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsungokkal kapcsolatban általában hiteles híreket közlő Sammobile szerint a „Galaxy S7" 700 euróba, míg a hajlított kijelzős változat 800 euróba fog kerülni.
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest