- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Aprósólyom #10 üzenetére
Az a baj, hogy ti úgy értelmezitek, hogy a kijelző növelésével, a készülékház is nő, közben nem. Ott a Note10, ami ugyan akkora, mint a Note9, mégis nagyobb a kijelzője. Nekem a 9-es elfér a nadrágaim 99,9%-ában, 1-2 van amiben nem(ünneplős gatya az egyik). Lehet azért jók a nadrágaim, mert 193 cm vagyok.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Aprósólyom #10 üzenetére
Persze, nagyok ezt nem is vitatom. Én most úgy érzem ideális méretet találtam az S10-el, ennél kisebbet már nem vennék, de valószínűleg sokkal nagyobbat sem. Ez még teljesen kényelmesen elfér bármilyen zsebben, és a használatban sem korlátoznak a fizikai méretei. Egyébként én is az átlagot képviselem, talán még kicsivel alatta is, a 175cm-el.
SkyLine3000:
Persze hogy nagy, de nem is azt írtam hogy nem az. Csak épp a tabletes hasonlat nem állja meg a helyét. Ég és föld a kettő, hiába 7" mindegyik. A "normális telefon" pedig szubjektív.
Egyébként az S10-em fizikai méretei nem térnek el nagyon mondjuk egy G3-tól, kb 3,5mm-el magasabb, 4mm-el keskenyebb, és a képarány miatt jóval kényelmesebb a használata, könnyebb átérni a kijelzőt. Persze a képarány is egy szubjektív dolog, ki melyiket preferálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest