- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csakany2001
senior tag
válasz
csakany2001 #44 üzenetére
Hivatalosan 170 ezres áron fog nyitni, valószínűleg egy Sony WH-CH710N fejhallgatót kap az aki előrendeli.
Azt kell mondjam nem szálltak el vészesen az árral, ha azt vesszük van 5G is, elég modern a SoC is simán jó vétel lehet. Ebben a méretben még a Zenfone 8 van és kb. ennyi ami itthon forgalmazott. A Pixel 4A-tól nem sokkal drágább és szerintem megérheti a felárat.
Kamerára leszek kíváncsi még, bár nagyon magasan van léc mivel a konkurencia nagyon erős. Szerintem itthon kb. 1 másfél hónap múlva lesz kapható.
Biztosan nem sokat fognak belőle gyártani sem eladni, ez borítékolható az előző generáció eladási mutatóiból. Ahogy valószínűleg az ára sem fog nagyon beesni. -
elfelejtette
veterán
válasz
csakany2001 #44 üzenetére
Az üzemidőre én is kíváncsi leszek.Van benne jópár dolog, amit szeretnék: Oled, IP65/68, Telefotó, 5G...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony új középkategóriás modellje Snapdragon 690 rendszerchipet, három hátlapi kamerát, IP68-as védettséget és jack csatlakozót is kapott.
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest