- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Te azt írtad szivesebben használsz HDD-t mint SSD-t adattárolásra, mert olcsóbb. De ha nem olcsóbb? Érted... ez a bejelentés pont arról szól az én olvasatomban, hogy egy "hagyományos" SSD sebességét el nem érő, de a HDD-nél gyorsabb és nem sokkal drágább megoldás jön. Azért az 5 TB-s HDD-k sem olcsók épp és ebből sem muszáj a legnagyobbat megvenni. Ha 1-2 TB mondjuk 30-40k körül van az már bőven elfogadható tekintve az előnyeit.
-
Popalcsek
tag
Nos.. nálam is így van, ahogy nálad.. de csak mert nem telik 2 terrás SSDre
De ha ár / tárolókapacítás hasonló / alig magasabb lenne, akkor nem gondolkodnék egy percet sem hogy cserélem SSD-re a HDD-t ... többszörös sebességgel, zaj nélkül, minimális hőtermeléssel, kissebb fizikai mérettel, mindezt mozgó alkatrészek nélkül, és gyakorlatilag érzéketlenül a fizikai behatásokra... Hozzáteszem, elég maradi vagyok, és nehezen váltok a jól bevált dolgokról újabb mókákra, de a zakatoló, kattogó, badsectoros ócskavasaktól szívesen megszabadulnék örökre
De persze ha neked a HDD áll közelebb a szívedhez, megértem... -
nemlehet
őstag
Jó, de ha ugyan annyiért lenne neked 1TB SSD mint HDD akkor nem azt választanád? Persze, hogy azt választanád, mert egyrészt az elérési ideje sokkal jobb másrészt a párhuzamos műveleteket is jobban bírja plusz ami mondjuk laptopoknál elég fontos szempont, hogy mechanikai behatásra sem érzékeny. A sebesség sem másodlagos főleg nagy méretű tárolóknál, bár napi szinten kevesen mozgatnak több TB-t.
Mondjuk a HDD még sokáig velünk lesz, mert sok flash tárolónál gond az, ha sokáig áll használaton kívül akkor elvesznek róla adatok. Az SSD nem tudom hogy áll vele, de nekem pl több USB-vel és memkártyával volt az, hogy elhagytam 6-10 hónap múlva meglett és bár működött a rajta lévő adatok nem voltak meg vagy csak részben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Óvodások homokozója
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Honor 200 Pro - mobilportré
- TCL LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- WD RED 8 TB HDD - HD Sentinel: 100%/100%
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest