Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
Ugyanezt nyújtja egy FSZ is vagy OKJ csak sok sallang mellett.
Udemy-n vannak egyébként jó kurzusok, árban sem vészes. Főleg ha egy olyan céghez mész dolgozni ahol van Enterprise account akkor aztán lehet tolni orrba szájba.Jó hely lehet még Microsoft partnereknél dolgozni ott is szokott lenni Learning Portál hozzáférés, nálunk legalábbis van, illetve a konkurenciánál szintén hallottam hogy van.
-
haxiboy
veterán
Heti 1 napos képzésen szerintem alapfeltételezés az oktatók oldaláról is hogy otthon is foglalkozol vele és próbálod magadban összerakni a dolgot.
De igen, sok sok gyakorlás, még jobb ha egyszerre többen dolgoztok egy problémán, esetleg van valaki aki kipróbálja a kódodat amit megírtál mint user, mert garantált hogy előjön 1000 hiba amire az elején nem is gondoltál...(Nálunk is kb ez a napi rutin, a végfelhasználó egyben tesztelő is) -
haxiboy
veterán
Ha az ilyen codecool meg ilyesmi tanfolyamokra gondolsz akkor passz, én személy szerint még az egyetemet sem fejeztem be (majd a következő félévben talán), viszont időben specializálódtam (nem az egyetemen) jó irányba.
A lényeg hogy ahol szoftvert kell fejleszteni, és nem nagyvállalatok a fő megrendelők ott a fizetés is kevés lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest