Új hozzászólás Aktív témák
-
jbcs
tag
Én ezt is tettem, otthon gyakoroltam és a tanfolyam előtt komolyan foglalkoztam programozással, kódolással több, mint fél évet, de így is az 5-6-ik szombaton már néztem ki fejemből nem tudtam követni az oktatót. Dobta fel a kódot a táblára, próbáltam megérteni, de nem igazán ment.
Aminek szerintem lenne értelme, az egy 1 vagy 1,5 eves tanfolyam heti egy nap és lassú haladással. -
Eugene Roe
őstag
Most átlag kezdő, vagy megfelelő tudás? :)
#Narxis: élethelyzetedtől függ, tesómnak bejött miután két év egyetemi progterv után kibukott, és így ő volt az osztályelső. Az ő codecool csapatának a harmada tanult meg "kódoln" és egyetlen mezítlábasból se lett mastermind.
De legrosszabb esetben is elmehet valahova hibakeresős embernek, aztán ha közben tanul és puncsol, akkor 1-1,5 év után elmehet kulimumka-kódolónak, +2-3 év után pedig ha fejleszti is magát, már tapasztaltnak fog számítani. A lényeg a perspektíva és a kapcsolati tőke, mert azon kívül igazi tudást nem ad, csak egy beugrót.
Nekem is valami esti-hétvégi kellene, mert lakásra gyűjtünk, családi támogatás nincs, még én adok nagyszülőknek pénzt, és így 29 évesen nem fér bele, hogy 0,5-1 évig nulla bevétellel tanulgassak, pedig megérné :/ :)
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Tőzsde és gazdaság
- Magisk
- EA Sports WRC '23
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Házimozi belépő szinten
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest