- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébkén eléggé hiány van szakemberből...
Csak fent van az önéletrajzom, a múltkor hívtak a MÁV-tól (igen, a vasutastól), hogy látják elektrotechnikai középiskolába jártam, és nincs-e kedvem náluk elektrotechnikusként dolgozni.
Mondtam, hogy nincs meg belőle a szakmám, de azt mondják az nem baj, mert "megtanítják" a dolgokat.. Teljesen más témában kerestem munkát, de ez eléggé érdekes volt.. talán még érdekelt volna is "jó pénzért" (mert szeretek elektrotechnikával hobbi szinten foglalkozni mai napig.. szoktam is néha)... de az már nincs (meg van ismerős aki mondjuk a bkv-nél dolgozott, de nem kis "eszközhiány, de old meg" problémák vannak ott). -
Leon727
tag
-
Valamit nagyon nem csinalnak jol akkor az ismeroseid... Ezt a szituaciot max ket esetben tudom elhinni:
A) Ha Magyarorszagon valami nagyon jol fizeto szakmaja volt, kint meg pizzafutar.
B) Ha a letminimumnyi penzen felul mindent bulira, kocsmara, kokainra meg kurv@ra kolt, vagy ezekhez hasonloan ertelmes dologra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest