- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
Én azt látom, hogy itthon és kint se akar senki fizikai munkát végezni. ( A szakképzők is üresek vagy olyan IQ lények járnak oda, hogy semmi nem lesz belőlük. Közeli rokonságomban olyan srác jár programozónak hogy én raktam fel neki a Windowst és jövőre ballag! )
Ennek az az eredménye, hogy jobban keresnek a szakmunkások mint az irodisták.
Persze ez nem vonatkozik azokra akik vágják a programozói szakmát, azokat rendesen megfizetik. Egy volt osztálytársam 1,5 milliót keres egy kecskeméti cégnél. A rokongyerek kb dobozokat fog csomagolni egy számtech boltban és mindkettőnek ugyan az a szakmája. Vagy itt vagyok én és nem írom le mennyit keresekirodai + fizikai munkámmal. Cégünknél 3-400k nettó között keresnek a szakmunkások. Asszony barátnője 350k-s fizut keveselte ezért kiment a barátja után németbe aki 1600 euróért robotol egy szalag mellett. Ő mivel nem tud németül takarítani jár havi 400 euróért. Az albérletük (egy 8 ker szintű helyen) 900 euro. De ilyen és hasonló sztorikkal tele vagyok de tényleg ne offoljuk szét a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Brave
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő