- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Értem, hogy mások a követelmények. Csak ahhoz, hogy egy, a követelményeknek minimálisan megfelelő PC monitoron tényleg HDR élményről lehessen beszélni még pár feltételnek teljesülnie kell. És ezek nincsenek a követelmények között, hogy a gyártók gagyi "marketing-HDR" monitorokat is eladhassanak.
Pl. az az említett Samsung monitor VA paneles, teljesen más kontrasztaránnyal, mint egy 300 nites fényerővel rendelkező (olcsó-)IPS vagy TN+F monitor. Utóbbiak a paneltechnológiából adódóan nem képesek olyan alacsony fekete fényerőre, mint egy OLED vagy VA panel, ezért lényegesen magasabb fényerő kéne, hogy a HDR-hez elégséges kontrasztaránnyal rendelkezzenek.
Megfelelő kontarsztarányú panel nélkül a HDR csak parasztvakítás.
-
pengwin
addikt
Én 300€ alatt vettem 1440p+VA+75Hz+FreeSync+31,5" AOC monitort, és később lekúszott 200€ környékére is idehaza (AOC Q3279VWF).
Nyilván nem csúsmonitor, de én nagyon meg vagyok vele elégedve, és az 1440p+31,5" ugyanaz a képpontsűrüség, mint az 1080p+24", mielőtt bárki elkezdeni hisztizni, hogy ekkora képátlóra 4K kell.
(#17) dkess
Azt ugye tudod, hogy a HDR a 300 nites maximum fényerő mellett csak parasztvakítás lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Parfüm topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest