- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
válasz
fatpingvin #136 üzenetére
Látom megy a haveri összetartás.....
Gondolom a sok közös suli összehozott titeket.
S örülök ,hogy már a moderátorok munkáját is ellvállanád.
További szép napot neked is.
UI:nekem meg rossz napom van....
ezért járok ilyen "himi-humi" oldalra ahol tudok tanulni a te tudás szinteden lévő emberkéktől.
csak tudnám mi ebben a személyes támadás... -
ricsi99
addikt
válasz
MaraTóni #111 üzenetére
Utolsó nagy durranásuk a haswell proci volt... azóta csak a magszám ,+némi csiszolás volt rajta...
Fényezheted a dolgot... "régi fény"? ... (Prescott szaga van már rég az összes cuccaiknak) de mivel fogják ezt hűteni? Vízzel lehet... de a játékvizek is neccesek lesznek... kivétel a duálradis cuccok. Vagy szokás szerint csak másodpercekig megy max teljesítményen aztán szépen okosban visszavesz...
Nem vagyok amd fan, viszont az hétszentség hogy 100K-t nem adék egy olyan prociért amihez minimum ugyan ennyiér vehetek lapot+ hűtést... miért is? 10-20% pillanatnyi (52sec) teljesítményért? -
ricsi99
addikt
válasz
fatpingvin #107 üzenetére
Biztos szép így az elmélet...
Gyakorlatilag kicsit azért másképp néz ki a dolog.
Pl az a 12v-os szálat valahogy el kell vezetni az alaplapon a vrm-ekig.
450W -os terhelést azért egy mezei pici lakozással azért nem olyan tuti szigetelni... + forszemek az alaplapon stb... most az önjelölt zsenik ugye tapickolnak a gépben rendesen... na most ha egy kissé nedves kézzel oda nyúl ahova nem kéne akkor rögtön helyre kis égést is kaphat a kicsiny ujjára.
A wrm -se tünteni el az áramot ,csak kissé csökkenti max ,némi hőtermeléssel....de mind1 , csak poénból dobtam fel a matricát (lásd mikro és macska esete) de ha így emlik szépen a fogyasztást abból jó nem sülhet ki..
Igaz a vga-k is tudnak ennyit kajálni ,de azokon a szép nagy hűtőlemezek megakadályozzák normál esetben ,hogy ne nyúkapiszkálj oda ahova nem kellene.
Persze evidens ,hogy bekapcsolt állapotban nem barkácsolunk a gépbe ,de mivel az a hit van hogy 12v- nem árthat senkinek semmilyen körülmények között ,így nyugodtan nyúlkál bárki.UI:többiek.. egy szóval sem írtam hogy 12v lenne a gyertyán, csak annyit hogy arra van rátéve a gyujtótrafó ...lehet rossz példa volt
-
ricsi99
addikt
válasz
fatpingvin #102 üzenetére
Milyen 1 valamennyi? Fizikaórán valami olyasmit meséltek ,hogy áramerőség= feszültség... szorzó.. valami amperszám nem?
Ha azt hiszed a 12V-al nem lehet csodát művelni javaslom tapints meg egy műkődő benzinmotornak a gyujtás (gyertya) részét... ott is "csak" 12V van egy mezei kondenzátorra rákötve. -
ricsi99
addikt
Nekem tetszik ...
lassan ki lehet tenni az alaplapra az "érintésveszély" matricát... mert ha nem fognak fogyni az önjelölt szervízmesterek
Kíváncsi leszek a nagyobb cégek milyen tápoka fognak pakolni a gépekbe....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest