- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickrs
senior tag
válasz
pusszycat #40 üzenetére
Igazábol nem az a lényeg h ráérek v nem, hanem kb az egész töltés dolgot el lehet ezzel felejteni. Ameddig felöltözök beletölt 50-60%-ot és annyi, nincs az, hogy töltön van a telefon vagy nem, vagy várogatni kell. Aki este tölti annak mind1 kb, de én igy napi max 10p töltéssel elvagyok, mert sose merül full le. Ameddig használok egy telefont addig simán kibirja az aksi, ugyhogy inkább az érdekel, hogy én ne legyek stresszes, ne az aksi
-
stickrs
senior tag
válasz
LurkerSheik #38 üzenetére
Én se éreztem szükségesnek, ameddig meg nem lett a mi10 ultra 120w-vel. Hidd el h kényelem szempontjából sokat számít. Mindig 120w-vel töltöm és nincs érezhető akkukapacitás csökkenés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest