Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Ha meglenne a rendes európai támogatás biztosan még ennél jobban is kelendő termék lehetne nálunk.
-
Cyberpunk
félisten
Már egy ideje nem követem, de van már működő, nem béta 4.4.4 ROM? Oké, hogy lassabban megy, de más gyártó sem "tiszta" ROM-ot használ, kivéve a Motorola, meg az aktuális Nexus. Tudom elintézték azzal, hogy "a mienk már így is többet tud". Mi2 ha jól tudom el van felejtve már. Kezd az az érzésem lenni, hogy ők is lassan a névből élnek, vagy nincs igazam?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Peat;)
veterán
Kérdés kik értékelték ennyire, a kínai vállalatoknál megszokott dolog hogy ilyen híreket terjesszenek magukról, esetleg akkor is ha egy valóban független nem kínai társaság csak fele ennyire értékelné őket..nem mint ha az kevés lenne, csak ilyenkor sosem tudni a pontos számot ilyen feltörekvő márkáknál többek között a fiatalság okozta veszélyzónák miatt.
-
s4tch
veterán
válasz Cyberpunk #42 üzenetére
A MIUI és az android főverziók sosem mozogtak együtt. Akinek Nexus kell a leggyorsabb frissítésekkel, vegyen azt. A MIUI fejlesztése nem állt le, a developer ROM-ok érkeznek minden pénteken, szépen bővítgetik a funkciókat, nincs ezzel nagy gond.
Amivel gond van, az az, hogy a Redmi 1S-re és a Hongmira nem tudják tartani az ígéreteket: mindkettőre régen MIUI6 kéne, hogy legyen, de nincs. A kernel forráskódokat a GPL alapján már régen közzé kellett volna tenniük, de folyamatosan húzzák az időt.
Nem egy szimpatikus cég, viszont az itthon lévő telefonok (Hongmi, Mi3) árukhoz képest qrvajók.
-
törölt tag
válasz boratsagdiy #41 üzenetére
Igen, a telók jók lennének, de a név nagyon gáz. Sose vennék ilyen nevű telót. Ezért inkább egy hangzatosabb nevű cég termékét választottam (lásd az aláírásomban).
-
Cyberpunk
félisten
Jól megy a szekér, de mint ha megálltak volna a MIUI fejlesztésével. Vagy is le vannak maradva.
Amúgy azt híresztelik lesz Xiaomi laptop is, feltörnek mint a forrásvíz, avagy a kínaiak már a spájzban vannak.[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
boratsagdiy
tag
Nekem tetszik a gyártó de hát ez a név ...
Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.
-
Воланд
titán
kikerulni kikerulhet, de en kizartnak tartom, hogy peldaul haromhavonta auditalt penzugyi jelentest tegyenek kozze.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
tjb007
nagyúr
válasz Luck Dragon #36 üzenetére
Sokat, nagyon sokat, vagy még annál is többet, mert jelenleg nem úgy néz ki, hogy ez bármikor is bekövetkezne.
-
csasaKKP
senior tag
válasz Silentfrog #34 üzenetére
Én mindig "kicsirizsnek" mondom.
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
De látod még is bejött nekik
Maga cikkhez
Én kíváncsi vagyok mennyit kell várnunk ahhoz hogy kis hazánkban szolgáltatoknál megjelenjen. Mert ha bekerül akkor jön is a "nagy kérdés" vajon milyen árral fog bekerülni az árlistába? De van egy érzésem hogy itt már nem lesz olyan kedvező árú, ami a többi országban nagy sikert aratott.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Mr.Silkó
veterán
Szép eredmény!
-
Silentfrog
veterán
De jó,sosem tudtam, hogy hogy kell kiejteni a nevét. Írva láttam ezerszer,kiejtve még sosem!
-
-
Weeman1
veterán
Jól csinálják.
Xiaomi 11T Pro
-
csasaKKP
senior tag
Az egész cégnél (filmstúdióstul, szórakoztatóelektronikai részlegestü, bankostul, stb.) értékesebb Brand a Xiaomi? Egy világ omlott össze bennem
[ Szerkesztve ]
"Life isn't some cartoon musical where you sing a little song and all your insipid dreams magically come true! So let...it...go!"
-
-
MODERÁTOR
válasz callmeakos #25 üzenetére
-
callmeakos
veterán
Elég kemény teljedítmény ez szó mi azó.
All→M8
-
Gusztáv
addikt
Azért ezek a cégértékek elég megfoghatatlan dolgok, tudtommal ebbe nem csak a valós anyagi eszközök vannak benne, hanem a brand, fejlődési potenciál értéke is.
Laci
-
Bass
addikt
Akar koppintas akar nem (mindenre ra lehet fogni hogy alma ) :-) en szeretem a redmi 1s-t jo telo lett es a miui mar csak hab a tortan :-)
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
csasaKKP
senior tag
Xiaomi=little rice
Szerencsére nem az egész Sony Corporation-nél értékesebb, csak a mobilos részlegnél (pár éve a teljes Sony bevétel 70 milliárd körül volt, ha jól rémlik).
-
Воланд
titán
az egesztol. a sony piaci erteke valahol 24 milliard dollar korul van. ez a kinai apple koppintas meg fel van fujva.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Föcsök
aktív tag
Mert nem akarják elismerni egy kínai cég sikerét. Akár rövid akár hosszú távú lesz kit érdekel. Ha 2 év múlva sehol nem lesznek is, legalább nekem már van egy jó mobilom tőlük, amit 2-3 év múlva ugyanúgy egy ilyen kaliberű cég akkori modelljére fogok cserélni. Megfizethető és teljesítményben ott vannak, meg nagyon sokat szarrá is aláznak. Az a nüansznyi különbség meg ha valakinek annyit számít, vagy presztízskérdést csinál abból hogy most neki milyen logó van a mobilján hát hajrá fizessen többszörös árat érte, pláne ha a pénztárcája megengedi.
@őúáű: nekem "csak" egy Redmi note-om
[ Szerkesztve ]
-
Vincent45
tag
Én részemről sok sikert kívánok nekik. Terjeszkedjenek csak minél több országban legalább letörik a sok beképzelt cég szarvát Egy Mi4-esem van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
-
vhw
addikt
Mármint a Sony mobilos részlegétől ér többet?
Vagy úgy en bloc?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Paul119
addikt
sonyt meg nem volt nagy kunszt lekorozni
nokia meg most network infrastructure only, majd szepen lassan ok is emelnek az arakon es aztan lesz mas ceg aki tesz hasonlo jo par szazas ajanlatot
pusszycat: kinai allam nem kicsit tolja oket penzel[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Érdekes, ahhoz képest, h alig van hasznuk egy-egy telón...
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
wertigo1984
őstag
Ejtsd: szajomi.
Wapmester: akar reklam akar nem, megerdemlik.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
Forestal
tag
Biztos ezek a kütyük is tele vannak gyárilag telepített kémprogrammal...
[ Szerkesztve ]
Tudta? Chuck Norris ma is olvasta a Népszabadságot.
-
Blyan
félisten
Kicsit túllihegik ezt a sziamiaut.Kb a csapból is ez folyik.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Wapmester
senior tag
beteges neve van azért szerintem kicsit eltúlozzák ezt, nagy a reklám a márka körül
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest