- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmaci78
tag
Igen járam arra, és érdekes és elég jó kütyüket is láttam, amit európában azóta se. Persze másabbak az igények, mások a szokások, de jópár olyan kütyü volt, amire azt mondtam, hogy nem rossz, akár lenne rá itt is igény.
Mondtam az ár nem érdekel. Vehetnék persze egy iPhone-t is például az anyukámnak, de azt hiszem többet szívnék vele, meg azzal, hogy folyamatosan zaklatna, hogy most mit csináljon, mert nem tudja hova nyomott, stb.
Viszont tudom, hogy 1 hét után elővenné a táskájából, mert vezetékes telefonon rácsörögnék, hogy figyu, töltsd már fel azt a k. aksit és kapcsold vissza a telót, hogy azon hívhassalak!
Szóval nem mindenki használ ezer alkalmazást, nem mindenkinek kell olyan bivajerős teló. Jól nézzen ki, mégiscsak nőnek kellene, alapfunkciókat tudja, ahhoz nem kell akkora erőforrás és jól bírja az aksija, ja és túl bonyás ne legyen, mert nincs időm 24 órás telefonos supportot tartanom.
Biztos van hasonló teló amit itthon is lehet kapni, de most csak a cikk alapján azt mondtam, hogy na ez olyasmi lehet, ja és a végén meg cifrát mondhattam, hogy jaa eu-ban, ne is keresse az ember. -
gmaci78
tag
Akkor 2x, vagy 1.5x, vagy 1.12345x. Lehet lovagolni a számokon és relatív, hogy kinek mi a jó.
Az árat egy szóval se említettem, nem az érdekel.Én leírtam, hogy mi lenne a jó pl. nekem arra amire keresnék telót éshogy pl a cikkben lévő nekem arra talán megfelelő lenne, ha lenne. Ez a lényeg. Erről szólt a hozzászólásom, de kötözködjetek csak az nagyon megy nektek!
De ha nagyon kötözködni akartok, akkor iOS, vagy Android, vagy WP? Hajrá, mehet a vita, legyetek boldogak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux haladóknak
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest