4000 mAh-s akkumulátort kapott a Blade D2

Hirdetés

A ZTE keveset hallat magáról, legalábbis az öreg kontinensen biztosan. Most egy újabb termékkel jelentkeztek, ami Blade D2 névre hallgat, és aminek legnagyobb vonzereje egyértelműen a 4000 mAh kapacitású akkumulátor. A műanyag ház 144 x 69,5 x 8 milliméteres dimenziókkal rendelkezik, amihez tisztességes, 155 grammos tömeg párosul.


[+]

A Blade-T620 modellszámot megkaparintó eszköz előlapján egy 5 hüvelykes, HD felbontású IPS panel tündököl, ezzel egy MediaTek MT6735P chipsetnek kell megbirkóznia, 1 gigahertzes négymagos processzorral, Mali-T720MP2 grafikus gyorsítóval, valamint 1 gigabájt RAM-mal. Az adattároló 8 gigabájtos, microSD-vel bővíthető. Az elsődleges kameramodul 8 megapixeles felvételeket képes rögzíteni, az előlapi szenzor szerényebb képességű, 2 megapixeles. Van 4G/LTE, WiFi, GPS és microUSB port.


[+]

A Blade D2 Tájföldön kapható első körben, ám hamarosan Vietnamban is felkerül a boltok polcaira, méghozzá 121 dollárnak megfelelő összegért (34 ezer forint). Európai értékesítésről nem érdemes álmodozni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés