- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Na hát igen, egy S3Trio3d -vel pl. a NFS3-ban érdekesek voltak az esőcsepek
Trio3D 2D-ben sem remekelt.
98-as Guru taborban Sakman bohockodott eggyel, mellerakott egy PowerVR PCX2-es kartyat, Unreal elindit, erre pottyos volt a kep.
En meg eppen a Matrox G200 drivereivel szivtam, szerintem akkor dontottem meg a legtobb egy het alatt elkovetett Win reinstallok szamat, ugyhogy kolcsonadtam a kartyamat Sakmannak.
VR-es Unreal azzal hibatlan volt.
(Unreal akkor meg csak szoftver rendert, meg VR-t tudott, D3D csak valamelyik kesobbi patchcsel kerult bele.)Matrox fronton a G200 volt az elso komolyan veheto 3D-s cucc (jo, elotte a Mystique is boven alazta az S3-as 3D lassitokat), siman osszemerheto volt a Voodoo2-okkel.
Emlekszem, eleg sok emberkenek leesett az alla, amikor mozgasban latta a GLQuake-et rajta, 3Dfx kartyakon megszokott gyorsan mozgo homalyos pacnik helyett elenk szinek, tueles kep.
1998 augusztusban 35+faert vettem a Millennium G200-at.Tesztbol mellesleg hianyolom a PowerVR-eket, meg az nV kartyakat.
Riva128 anno eleg nepszeru volt, mivel nem volt olyan veszesen draga, mint egy V2, raadasul nem kellett kulon 2D kartya alaja. (TNT csak 98 oktobereben jelent meg.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest