- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltti
senior tag
válasz
DemonDani #74 üzenetére
Az a vicc h ha meg rootolod a telot a , hivatalos marketen program letöltésével, majd ugyancsak a marketen le lehet szedni a függetlenitő progit és már nem is hálózat függő a galaxy s. Szóval nekem ezért lesz mindig is androidos telóm. Ilyen szabadságot sosem kapsz az appletől , vedd példának az asztali gépeit, a felhasználót a lehető legtávolabb tartja , egy burokban a rendszertől. Típikus tömeg juzerneknek való. Aki a prohardveren olvasgat arról meg feltételezem hogy valamennyite ért a gépekhez, és szeret bütykölni, és nem műszaki analfabéta, de lehet rossz helyen járok
-
zsoltti
senior tag
felteszel egy custom romot az sgsre és meg se tudsz majd szólalni, az iphoneoda meg kihajítod legyen 3gs vagy 4
Ezt érdemes feltenni - Custom rom
Ráadásul egyáltalán nem nehéz, és nem is jár veszéllyel!
-
zsoltti
senior tag
válasz
Skynet258 #60 üzenetére
Wáu, tök jó ez az oldal el is mentettem.
De az nem is baj legalább van válsszték, és aki nem akar sokat költeni telefonra az is kaphat egy kis szeletet a csúcs telefonok világából. Persze ugyanugy mint a pcknél gyengébb gépre is lehet win7 et telepiteni, viszon nem fognak attól a játékok maxon. Igaz van aki simán csak a programok, kinézet, szolgáltatások miatt teszi fel.
Most az olcsó andriod vs. csak egyfajta drága iphonera gondltam ezzel a pc-s példával.
-
zsoltti
senior tag
Szerintem Nem a platformmal van baj, hanem a pénzügyi okai vannak ennek, akinek androidos telefonja van nemigen költ szerintem progikra , szerintem alapból több pénzük van az iphoneosoknak úgy általában a marketre költeni, na meg hát azt az iphone4 et mindenhol ismerik a világon. Persze h inkább oda fejlesztik először a progamokat ahol többet vesznek belöle.
-
zsoltti
senior tag
Itt valaki erősen apple parti, elképesző grafika az appletől, ja de az andiod is gyorsan fejlődik!
Hát épp hogy már régesrégen kiadták a galaxy s- t ami már megjenése óta erősebb az utólag megjelenő iphone4nál 3d ügyileg! sgs powervr 540 vs iphone4 powervr 535. Procijuk pedig ugyan az a chip. Melyik van lemaradva???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged