Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
cqr
aktív tag
Tapasztalatból írtam, sajna sokszor akadozik az SGS olyan játékoknál is, amit még az első generációs iPhone is zökkenőmentesen futtat (pl. Asphalt5).
Én is tapasztalatból írtam. Most (két perce) kipróbáltam, egyáltalán nem akad az Asphalt5. El tudod képzelni, hogy kellene megírni egy programot hogy mbx light-on jobban fusson, mint sgx 540-en? Ha igen, neked remek a képzelőerőd, mert az ilyen kód írását már valószínűleg nagyon akarni kell.Egyébként Androidon kicsit több rétegen kell keresztülverekednie magát a programnak (Dalvik, JIT fordítás stb.), mint a natív iOS-es kódnak, lehet ez is sokat számít.
Ahh, nem megyek bele.. de ha mást nem, megírhatják ndk-ban a mission critical részeket, de ha nem akkor sem jelent ez nagy problémát.Az sgx 540 kétszer erősebb mint az sgx 535 "pont". A driver jó androidon is. Nem láttam még olyan játékot ami akad az android + sgx 540 kombón, és nem akad például az iphone 3gs-en, de ha esetleg tudsz linkelhetsz ilyet.
Elméletben, gyakorlatban meg azért az SGS fizikai felbontása nem sokkal magasabb
Sokat írod ezt, jó is hogy szóbakerült. Igen, a pentile miatt természetesen csökken a valós felbontás (a gpu egyébként szinte biztos hogy 800-at számol), DE ott van előtted a két kijelző, hogy azt mondod "nem sokkal magasabb"? Előttem itt van, és azért ég és föld. Attól, hogy pentile, még messze nem esik le 320*480-nak a közelébe sem.Most mondjam, hogy mennyivel nagyobb az iPad felbontása?
Természetesen ne mond, mert épp az volt a lényeg, hogy hoztam egy példát ahol bizony kiütközik, hogy az sgx 535 az csak sgx535.. és már 960-ban (vagy épp 1024-ben..) is akad játék ami problémát okoz neki.Nem rég azt mondtad, hogy noha növelték a felbontást az i4-el, az nem baj mert így is minden játszható, na erre is példa, hogy azért ez nem igaz. Ha nem csak trükkel négyszerezik a játék felbontását, akkor bizony (akármilyen meglepő : P ) az lassabb lesz i4-en, és "szerencsétlen" esetben ez már érezhető is lehet.. (pl.: linkelt teszt.) Hmm, bár ezt lehet Karma mondta, ha igen akkor hagyd ezt a bekezdést figyelmen kívül : PP
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Óra topik
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Linux kezdőknek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest