Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- 9000 mAh-s Redmi készül
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
HTC nek kamerában kéne nagyon sokat javítania,és akkor semmi bajom nem lenne a készülékeikkel.Igen Samsung szeret belekaparászni ez a buzi Touchwiz felület egy kalap sz@rt nem ér mivel szerintem nem vmi jó,de még lassú is
Én jelen állás szerint március körül akarok telót vásárolni másikat,addig meglátjuk mi jön,mi nem.A Nexus S az tetszik nagyon,kérdés,h akkorra ideér e hozzánk,plusz mostanság a Motorola Androidos készülékeire vagyok rákattanva mert szépek,és gyorsak.Bár mondom még ott a másik alternatíva a Phone 7,szal meglátjuk mit dob a gép 3-4 hónap múlva.
Megrágott alma egyelőre nem érdekel,de sose lehet tudni
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Én jelen állás szerint március körül akarok telót vásárolni másikat,addig meglátjuk mi jön,mi nem.A Nexus S az tetszik nagyon,kérdés,h akkorra ideér e hozzánk,plusz mostanság a Motorola Androidos készülékeire vagyok rákattanva mert szépek,és gyorsak.Bár mondom még ott a másik alternatíva a Phone 7,szal meglátjuk mit dob a gép 3-4 hónap múlva.