- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
#20655360 #13 üzenetére
Igen úgy van, ahogy írtam. Pontosan megírtam nekik az adatokat és, hogy csak az egyik modul ment ki. Csak azt írták vissza, hogy nem tudják garantálni a kompatibilitást, ahogy írtam is, de szerencsére megtettek mindent, hogy jó legyen.
Mondjuk nem Magyarország, atom rendesek voltak, komolyan.Csak egy ellenpélda: Itthon az Agua-tól vettem egy gamer széket, fasza minden, de karfa puha szivacsból volt (nem az ő hibájuk) arra kértem őket, hogy hagy küldjem csak a karfát vissza, volt még rá gari is bőven....az a kínlódás, 710000 levélváltás, értetlenkedés.....végén nagy nehezen 2 hónap alatt kicserélték azt a szar, de komolyan, nevetséges.....
Szóval a kérdésedre válaszolva, igen létezik, ennél a gyártónál, és sajnos nem itthoni gar intézésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest