- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taki30
tag
Pót telefonnak jó az ilyen,ha az aktuálist baj érné.Az ügyfélszolgálatok általában készséggel felajánlják a csere készüléket a javítás idejére,de azok legtöbbször leharcolt állapotban vannak.
-
luke.
aktív tag
Tényleg kicsit félreérthető a cím mert az ember elolvassa és azt várja, hogy megnyitás után csak 3000 Ft-os készülékek lesznek benne. Szerintem ha vegyesen van akkor simán összeg nélküli címet adj neki.
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
Rusi
senior tag
Félrevezető???
Jézusom, ti el is olvassátok a hírt vagy csak a böngészőben megnyitjátok, aztán ennyi? A cím szerint 3 ezres mobilok vannak a Tescoban, tehát ez alapján ugye legalább két, ilyen árú készüléknek kell lennie. Mit tesz isten, a hírben négy akciós készülék szerepel, amiből KETTŐ valóban HÁROMEZER forintba kerül, tehát pontosan az a helyzet, amit a cím állít. Nyilván csak most tűnt fel nektek, hogy az akciós hírekben mindig is ABC sorrend alapján kerülnek felsorolásra a készülékek. Tehát ha te elsőre a 20 ezres Nokiát láttad meg, akkor meg se nézed a másik hármat, hanem leírod, hogy félrevezető a cikk? Vagy netán ha egy akciós katalógusban elsőnek az 500 ezres LED tévét veszed észre, akkor már ki is dobod, miközben a következő oldalon ott van a 150 ezres, ami mondjuk pont jó lenne neked? Na ne már...
Mobilaréna (2010-2017)
-
luke.
aktív tag
Ha "3 ezres mobilok..." akkor gondolom csak rossz helyre csúszott a tizedesvessző, különben mit keresne itt?!
Vagy a cím a rossz!
Gondolom helyesen: Nokia 2220 Slide kártyafüggetlenül 1199,0 Ft; Nokia 5230 kártyafüggetlenül 2999,0 FtSzerk:
@doperke, @buvartacsko: nem kicsit félrevezető!
@HXY: egy elsős (általános, mert a másik első az 9.-es) gyereknek minek is mobil? Az ember elviszi a suliba és munka után meg elhozza. Nem kell neki még telefonálgatnia!A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).
[ Szerkesztve ]
+SoulRiever- köszi a haverod hugának telefonszámát a szomszédom kutyája nagyon élvezte a társaságát, jól elvoltak! Azzal van probléma aki szerint egy játék meghatározza ki mennyit ér!
-
-
imisomogyi
aktív tag
válasz
dynamicrossh #14 üzenetére
Nem Döfy, hanem Dífáj!!!!!
Szörnyű....
Bár én nekem is jobban fekszik a döfy!
-
Hihehe
csendes tag
válasz
dynamicrossh #14 üzenetére
Hát gyerekek én új HTC Sensation-nel kezdek ,vagy kezdtem volna de most nagy gondolkodóba vagyok ez a NOKIA 5230 háát xD
Napról napra jobban utállom az almát...
-
dynamicrossh
tag
Hát én mentem a Tescoban megláttam és nem bírtam ki hogy ne vegyek egy vodafone-os occófont. Szükséem éppen nem lett volna rá, de kineveztem party telónak és inkább ezt viszem magammal(meg hagyom el) a Döfy helyett.
-
kcsa
veterán
De hogy ez a 5230 nem akar kikopni, és még mindig van pofájuk 30k-ért adni wifi nélkül...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
Rav3n02
senior tag
Én is iskolakezdéshez tankönyveket ajánlok
-
HXY
addikt
Egy rendes szülő T-Mobile Move-t vagy Vodafone 858-at vesz egy elsős gyereknek.
Én mind a kettőt használom már egy ideje.
Ár/érték arányuk szuper ezeknek a telóknak! -
CoDWaW07
őstag
Occóak
Lehet váltok is iPhoneról iskolakezdéshez●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
GALARDO
addikt
válasz
buvartacsko #8 üzenetére
Biztos nem forintról van szó.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
buvartacsko
addikt
11 990 Ft = 3000 ???
29 990 Ft = 3000 ??? -
-
Én a sulikezdést egy galaxy s II-vel kezdem.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Protomaci
csendes tag
válasz
callmeakos #3 üzenetére
Háát iskolakezdéshez ma kaptam meg a fizum.. és abból valahogy én is omnia7-re váltok
.. LoL
Amit Redmondban csinálnak azt hívják munkának a többi csak pöcsölés @SamsungOmnia7_PoweredByWP7
-
-
GALARDO
addikt
válasz
callmeakos #1 üzenetére
Elhagyni jó azt is.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Én iskolakezdéshez egy Omnia7et veszek.
Az igaz hogy OKJs iskolakezdés de akkor isAmúgy már mindenhonnan az olcsó androidos mobilok folynak, és szinte már fillérekért. Nem hinném hogy egy iskolakezdő kisgyerek majd egy Vodafone 252es-ért fog könyörögni
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hipermarket sem hagyja ki a lehetőséget egy iskolakezdési akcióhoz.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Latitude 7420 2-in-1 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Használt LAPTOP BAZÁR - HP - DELL - LENOVO (2 ÉV GARANCIA + SZÁMLA) Folyamatosan bővülő lista
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest