- iPhone topik
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taki30
tag
Pót telefonnak jó az ilyen,ha az aktuálist baj érné.Az ügyfélszolgálatok általában készséggel felajánlják a csere készüléket a javítás idejére,de azok legtöbbször leharcolt állapotban vannak.
-
Rusi
senior tag
Félrevezető???
Jézusom, ti el is olvassátok a hírt vagy csak a böngészőben megnyitjátok, aztán ennyi? A cím szerint 3 ezres mobilok vannak a Tescoban, tehát ez alapján ugye legalább két, ilyen árú készüléknek kell lennie. Mit tesz isten, a hírben négy akciós készülék szerepel, amiből KETTŐ valóban HÁROMEZER forintba kerül, tehát pontosan az a helyzet, amit a cím állít. Nyilván csak most tűnt fel nektek, hogy az akciós hírekben mindig is ABC sorrend alapján kerülnek felsorolásra a készülékek. Tehát ha te elsőre a 20 ezres Nokiát láttad meg, akkor meg se nézed a másik hármat, hanem leírod, hogy félrevezető a cikk? Vagy netán ha egy akciós katalógusban elsőnek az 500 ezres LED tévét veszed észre, akkor már ki is dobod, miközben a következő oldalon ott van a 150 ezres, ami mondjuk pont jó lenne neked? Na ne már...
-
luke.
aktív tag
Ha "3 ezres mobilok..." akkor gondolom csak rossz helyre csúszott a tizedesvessző, különben mit keresne itt?!
Vagy a cím a rossz!
Gondolom helyesen: Nokia 2220 Slide kártyafüggetlenül 1199,0 Ft; Nokia 5230 kártyafüggetlenül 2999,0 FtSzerk:
@doperke, @buvartacsko: nem kicsit félrevezető!
@HXY: egy elsős (általános, mert a másik első az 9.-es) gyereknek minek is mobil? Az ember elviszi a suliba és munka után meg elhozza. Nem kell neki még telefonálgatnia!A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).
-
-
imisomogyi
aktív tag
válasz
dynamicrossh #14 üzenetére
Nem Döfy, hanem Dífáj!!!!!
Szörnyű....
Bár én nekem is jobban fekszik a döfy!
-
Hihehe
csendes tag
válasz
dynamicrossh #14 üzenetére
Hát gyerekek én új HTC Sensation-nel kezdek ,vagy kezdtem volna de most nagy gondolkodóba vagyok ez a NOKIA 5230 háát xD
-
dynamicrossh
tag
Hát én mentem a Tescoban megláttam és nem bírtam ki hogy ne vegyek egy vodafone-os occófont. Szükséem éppen nem lett volna rá, de kineveztem party telónak és inkább ezt viszem magammal(meg hagyom el) a Döfy helyett.
-
kcsa
veterán
De hogy ez a 5230 nem akar kikopni, és még mindig van pofájuk 30k-ért adni wifi nélkül...
-
Rav3n02
senior tag
Én is iskolakezdéshez tankönyveket ajánlok
-
HXY
addikt
Egy rendes szülő T-Mobile Move-t vagy Vodafone 858-at vesz egy elsős gyereknek.
Én mind a kettőt használom már egy ideje.
Ár/érték arányuk szuper ezeknek a telóknak! -
CoDWaW07
őstag
Occóak
Lehet váltok is iPhoneról iskolakezdéshez -
GALARDO
addikt
válasz
buvartacsko #8 üzenetére
Biztos nem forintról van szó.
-
buvartacsko
addikt
11 990 Ft = 3000 ???
29 990 Ft = 3000 ??? -
Én a sulikezdést egy galaxy s II-vel kezdem.
-
Protomaci
csendes tag
válasz
callmeakos #3 üzenetére
Háát iskolakezdéshez ma kaptam meg a fizum.. és abból valahogy én is omnia7-re váltok
.. LoL
-
GALARDO
addikt
válasz
callmeakos #1 üzenetére
Elhagyni jó azt is.
-
callmeakos
veterán
Én iskolakezdéshez egy Omnia7et veszek.
Az igaz hogy OKJs iskolakezdés de akkor isAmúgy már mindenhonnan az olcsó androidos mobilok folynak, és szinte már fillérekért. Nem hinném hogy egy iskolakezdő kisgyerek majd egy Vodafone 252es-ért fog könyörögni
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hipermarket sem hagyja ki a lehetőséget egy iskolakezdési akcióhoz.
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest