Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aaa3

csendes tag

de utáltam ezeket az alaplapokat... úgy rontottam el a 386osunkat hogy fordítva raktam rá a két dugaszt... utána mondták csak meg a bontóban hogy úgy kell, hogy a feketék belül legyenek egymás mellett... semmi értelme nem volt 2-részesre csinálni :S

aztán amikor pár éve elővettem a gépet nosztalgiázni, sokáig csak kikapcsolva nézegettem hogy milyen szép, nyomkodtam meg minden, át is kapcsoltam a tápot 110V-ra, és az bizony úgy maradt amikor bedugtam! pedig szép fekete L-alakú volt, felnyílós házban, hogy beférjen alá az alaplap ...

gta nagyon szaggatott... még akkoriban volt az hogy egy csomó minden "el sem indult". na meg mindenből csak a demó volt meg, pl keen. duke3d-vel is csak későn játszottam, el is ámultunk a grafikáján. de a wolf3d-t brutál imádtuk (kedvencem volt) meg a streetet. centurio... prince... (hogy utáltam amikor a sok buzinak ma már csak a mobilos szutykok jutnak erről eszébe). colonization demo... meg amikor véletlenül letöröltünk ezt-azt a gépről :DDD sajnos pár nagyon király játékot is

imádtam (-om) a 486-osokat, amikor már nagyon kifutottak olyat akartam duálba.

na meg amikor a duron alaplapját úgy tettem tönkre hogy betoltam a cd-meghajtót az meg letört egy kondenzátort mert rövid volt a torony ház :D

Új hozzászólás Aktív témák