- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Az tök jó, hogy van az embernek ilyen butuska nőismerősei. Kincset lehet találni a soraikban és ezt a nullától a 18-as karikáig értheted.
(Lásd az eseted a szűz i5-tel.)
Pár nővel találkoztam csak, akik az iPhone-ra buknak. Sőt volt olyan ,aki töltőt keresett az i4s-hez és hozzá tette, hogy csak az iPhone a jó. Pláne mikor meglátta a Huawei G510-et a kezemben. Persze elküldtem a szarával a francba. Lehet 31 évesen kicsit allergiás vagyok a hülyékre.
Ha valakinél meglátok egy alsókategóriás telefont, sosem érzek lenézést, megvetést.Lehet elég neki az a telefon, de olyan lakása/háza van, ami nekem sose lesz. Vagy olyan csaja/felesége, ami nekem lehet sose lesz. Akkor meg ki a faszt érdekelnek a drága telók, meg az iPhone. (Mert tudjátok, az iPhone nem telefon, hanem iPhone.)
-
janeszgol
félisten
Én ide adom a +1-et.
A másik meg, hogy én sem értek a különböző országok adótörvényeihez. de gondolom nem vagyok egyedül. Az ilyen hír arra jó, hogy ide hányjunk valamit, nevessünk és kész. Az Apple is vigyorog, csak más okból.
DithenS Pontosan. Bár Wáberers szarban van, mert alig van dolgozója. Nem hülyék az emberek sem.
-
janeszgol
félisten
Előtte kiguglizták, mit is jelent az a szó, hogy adófizetés.
DaveJr
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Pant* rant
- Nagyrobogósok baráti topikja
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Netfone
- Hálózati / IP kamera
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest