- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BlackSoft
addikt
De én nem arról beszélek, hogy jobb leszek tőle, hanem hogy szebb, és jobb az élmény. Akkor sem lesz rosszabb statom, ha 30fps-el low-on játszok veled BF-et, de az élmény, látvány rosszabb lesz, és itt erről van szó
Nem mindenkinek számít ez, de nekem nagyon is. Mielőtt én láttam volna, hogy milyen az a 120/144hz azelőtt én is azt hittem, hogy teljesen felesleges, de aztán valakinél volt, és megmozgattam az egeret a desktopon....egyből azt mondtam, hogy nekem ez a smooth-ság kell örökre
-
BlackSoft
addikt
Ezzel egyet értek, nem mindenki érzi ezt szükségesnek, én viszont pont beletartozom.
(#20) bdlackoo: 1ms
(#30) Keldor papa: Használtam már 1440-es IPS-t. Szép, jó, nagy felbontás. 3D-vel foglalkozom, látom előnyét, és nagyon jó dolgozni vele. De játszani nekem kevésbé élvezetes rajta (nyersen szóval szar rajta játszani), dolgozni viszont TN 1080p-n is gond nélkül tudok, így inkább ez.
(#32) TTomax: Miiiiiiiii?! Erről én miért nem tudok?
Ez abszolút shut up and take my money! amint kapható lesz
(#36) TTomax: +1
Hajlandó vagyok lemondani a szebb színekről a tiszta, és folyamatos játékélmény javára.
-
BlackSoft
addikt
Azért, mert 3x simább a kép. De ezt itt a nagy IPS fanok (kinek nem inge ne vegye magára) még a büdös életben nem láttak 60-nél magasabb frissítésű TN panel-t, ezért rá vágják, hogy szar. Amióta 144hz-et használok, a 60hz-es monitoron a windows-ban még az egér is úgy laggol hogy nehéz irányítani, mintha input lag lenne... És fps játékokban V-Sync nélkül a tearing nem nagyon jellemző 120hz felett, úgy és olyan gyakran, mint 60hz-nél, ráadásul ezt a G-Sync még csak javítani is fogja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged