- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Ahogy elnézem azért vannak még itt rejtettet pénzt tartalékok.
-
AS
félisten
Ha már itt tartunk nekem is volt alcatelem 2 is :
715:
Maga idejében jó készülék volt:
Meg egy 535 az sem volt rossz -
Tényleg szánalmasan alacsonyan van a japán-svéd versenyzőnk
Életemben egyszer volt egy teljesen elmebeteg kanyarom az Alcatel felé (ahonnan gyorsan vissza is váltottam egy Ericsson T10-re
), és most először a k850-esem nem túl jó szereplése után vettem egy LG-t.
Én azért bízom benne, hogy még összekapják magukat!
A HTC-ről hogyhogy nem esik sehol egy szó se
Ennyire "jelentéktelenek" még?
-
AS
félisten
A mostani piac:
-
David75
őstag
így van hajrá sony még beérhető a motorola
-
mrlujoak
veterán
"A jelenleg 5,6 százalékos részesedéssel bíró Sony Ericsson ugyan igen erős zárt operációs rendszerrel rendelkező ajánlattal van jelen a piacon, de a szolgáltatók a vásárlói igényeknek megfelelően inkább az okostelefonok irányába mozdultak el, ahol a gyártó jelenleg csak a drága Xperia vonallal van jelen."
Azért a Symbian UIQ - annak ellenére, hogy vége a fejlesztésének - még továbbra is elérhető, szoftverek kaphatók hozzá, és bizony a G700, G900 modell sem olyan öreg modellpáros, hogy újan ne lehetne megvásárolni őket.
A P szériáról nem is beszélve.
Ezek mind okostelefonok, így azért nem csak a win okostelefon fronton fellelhető Xperia van jelen...Gyerünk Sony Ericsson, éltünk már meg hasonló rossz időszakot, de ennél jóval jobbat is!
mrlujoak
-
Killing
addikt
Kevés a Sony Ericsson.szvsz
-
Nézd meg ezt az oldalt, különösképp a márciusról készült jelentésüket.
-
sekli
addikt
jól értem, hogy a piaci részesedések százalékokban kifejezve csak az utolsó negyedév mobiltelefon-eladásainak megoszlását muataja, nem a ténylegesen használt készülékek megoszlását..., nincs ez utóbbiról is valami adat...?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az év első három hónapjában összesen 258 millió mobiltelefon talált gazdára, mely kicsivel felülmúlta a várakozásokat.
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Update 05.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest