Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
antikomcsi #103 üzenetére
Ez volt kéznél, a többi csak 720p-s
-
Necc
addikt
Jé tényleg
Legközelebb nem csak "fast read" -et tolok a cikkre(összegzés)
De számomra akkor is furcsa, hogy nekem 22" -os monitorom van, azaz csak 1 kategóriával kisebb, tonnaszámra nézek HD-t, enkódolok HD-t, és sose zavartak az enkódolási hibák, csak akkor vettem észre, ha direkt arra figyeltem, pedig nincs szódásszifon a szemem előtt, vagy hasonló B)
Mindenesetre ez számomra kicsit kiábrándító volt, hogy ennyire használhatatlan 24"-os TFT-ket árulnak (TN+film-ben), ha már filmnézéskor zavaró dolgok vannak, akkor mi lehet játék közben? Mivel ált. a 2 szorosan összefügg.
-
Necc
addikt
"...filmnézésre alkalmatlanok: a tömörítési hibákat kinagyítják, a megjelenített színek alacsony száma és az FRC technológia együttesen szépen kiemeli ezeket a problémákat..."
Tényleg? Itt egy kép egy filmből, vagy itt egy másik.
1905 pixel széles, nyújtsd ki 1920 pixel szélességre, és kérnék szépen néhány beszámolót, hogy az a 15 pixeles nyújtás mekkora minőségromlást eredményezett, és hogy mennyire nagyítja ki a tömörítési hibákat
Azért örültem volna, hogy nem csak a kőkorszaki technológiákat nézitek (divx/DVD-Video) egy ilyen modern 24"-os megjelenítőn, ugyanis ma már létezik HD film, kapható is Magyarországon, és akinek ilyen monitorra telik, neki hozzá egy BD olvasó sem pénz (már közelítik a 30K-s árat, vagy talán már pár modell el is érte, nincs naprakész infóm) vagy ott a warez
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest