- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Digitális kapcsolatnál elvileg mindegy, a lényeg hogy full range RGB menjen ki a kábelen, onnantól minden ugyan az az egyes és nulla...
Viszont mivel és hogyan használod?
Én az sRGB módot szoktam kalibrálni mereven 2.2-es gammára és D65 WP-re, mert azt CMS nélküli programokhoz használom (pl PC játékok).
A Standard módot pedig a natív értékhez legközelebbi 1.74-es gammára kalibrálom, és mivel elég jól viselkedik a panel, így csak paraméteres gamma fügvényt, valamint RGBW XYZ színkoordinátákat tartalmazó ICC profilt kontruálok hozzá, majd a software-ekre bízom, hogy a képtartalomnak megfelelő értékekre korrigálják a képet (sRGB képekhez az sRGB görbére, filmeknél gamma 2.35-re, illetve a megfelelő gamutra, stb -> Ez működik PhotoShop-al és MPC-HC-vel, de csak akkor pöpec igazán, ha DisplayPort kábelen át hajtod, és 10 bit/color jelet küldesz ki rajta).
Illetve a fehéregyensúlyt én a szervízmenüben szoktam beállítani, és nem tudom mennyivel jársz jobban, ha az én értékeimet veszed át, mint ha csak szemre lövöd be.
Szerdán este megyek majd haza, akkor feltöltöm neked valahova az ICM fileokat, és leírom az én szervízmenüs beállításaimat (és hogy tudod elérni ezt a menüt).
Új hozzászólás Aktív témák
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Asus ROG PG248Q 24" 180Hz
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD - pár fekete pötty a panelben - HDMI - asztalra csavarozható!
- Hibátlan Samsung ViewFinity S6 ívelt sokfunkciós monitor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest