- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A 2. Vesztes
senior tag
Szerintem bejönne nekik. Itt is sokkal többeket megmozgatott, mint egy általános SONY hír! Felkeltette a figyelmet, és nem véletlenül. Szerintem a Z széria elegáns vonalai után jött egy roppant unalmas X széria.
Ez most valami új, valami friss, talán többeknek felkeltené a figyelmét, mint az eddigiek! A kérdés az, hogy lesznek-e elég bátrak bevállalni, vagy marad egy kósza ötlet. Én sajnálnám, ha így lenne! Abban a pirosban fenemód szemrevaló!
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
A 2. Vesztes #1 üzenetére
Najó, eldöntöttem.
Teccik nagyon!! Ha piacra dobnának egy ilyet, lehet visszatérnék a SONYhoz!
Csak azt lenne jó tudni, hogy a valóságban milyen széles/keskeny, hogy össze tudjam hasonlítani a mostani fogásával!De addig is: IDE VELE!!
Vuff!
-
A 2. Vesztes
senior tag
Hát ez most teccik, vagy mi van??????
Vuff???
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest