- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benetnes
tag
válasz
bulikavagyok #94 üzenetére
Igaz, még elég korán van nekem!
Majd kiderül mi igaz ebből, mindenesetre nagyon tetszik remélem ilyen lesz!
Az is meglehet hogy figyelik a visszajelzéseket, és csak bedobtak egy csontot..... -
Benetnes
tag
válasz
Dr. 444Hertz #89 üzenetére
Való igaz, azokban MTK profi van ebben meg Snapdragon!
Széleséggben pont a két S8 között van bár tényleg hosszú! Amin most írok az is szélesebb egy centivel és pont olyan magas mint ez, nekem jó leszbuikavagyok: szerintem mint a 21/9 monitoroknál 2560x1080, az S8 Qhd+
-
Benetnes
tag
Hát kiváncsi leszek az ő megoldásukra! C5 ultra-t használok és volt Xa ultra-ám is, egész szerethetők persze ez szubjektív! Ha a hossza nem változik akkor kb olyan széles lesz mint az S8+.
Elég szomorú, hogy a Z ultra után egy igazi csúcstelefont nem raktak le az asztalra pedig mindenük megvan hozzá!
4k kijelző, jó kamera (szenzor), stereo hangszoró, ip68, egyedi design, normális DAC mind adott, egy komoly aksi valamint a brutál kávák elhagyása kellene! Így még érthető lenne a horror árazás is, de a jelenlegi XZs és Premium láttán nem érzik át a helyzet súlyoságát!
Tisztára mint a Htc pedig őket is szeretem......
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest