Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
kakuk.tamas #17 üzenetére
Szar kábelt használsz. Mellesleg a lightingban is van olyan kábelem ami vagy jó vagy nem. Gyenge minösége. Ennyi.
-
fairi
őstag
válasz
Őszintén nem tudom hogy érted el. kezemben volt már 50-nél is több USB-C kábel, mert adok-veszek.
1. vagy a kábel hibás és refundot kell kérni, vagy valami tartozék kábel amiből direkt kispórolták valamit, hogy szuperolcsó legyen.
2. szuperolcsó vagy tartozékok sajátja, 2-3 dolláros kábel tölt már mindent (nevesebb kínai márkát veszel), igaz sokszor lassan. Én speciel ilyet nem láttam, vagyis te valami ultrapeches vagy.
3.logikus amennyit fizetsz érte azt kapod, ha kell töredék gram fémen is spórolnak, így pár centtel olcsóbban készíthető el.
4. DP tudás plusz pár centtel növeli a kábel árát.
Van nekem DP tudó, 100W, 20Gbs kábelem is, de kínai is elkért érte 10 USD-t 1 méterért. Pedig egy alapkábel kb 2 USD hasonló méretben.Lightingot már kiderül valójában hamisitvány és iphone pattog emiatt egy picit. Nem egyszer láttam, hogy dobozon ott van MFI Certification, de valójában kamu embléma, és onnantól már nyivákol.
Lightningból is van 6pin 7pin 8pin
2 pin lespórolását nem értem. De kopik ki, ez jó hír.[link]probléma gyökere emberek olcsón akarnak kábeleket, 1-2 dollár max, gyártók megoldják ezt haszonnal, csak közben kompatibilitási hiba, adatátviteli problémák lesznek a vége.
Tartozék kábeleket maximálisan butítják sokszor. Ezt az EU-nak nehezebb megoldani.
-
Felesbandi
senior tag
válasz
"Lightingot bedugom, tudom mire számíthatok."
Kb. a nagy semmire, mert ezen a szinten van. A nagy semmit pedig kb az osszes type-c kabel is konzisztensen hozza. -
Ezekiell
veterán
válasz
Ja hát ha szar kabeleid vannak, arról nem a typec tehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megegyezésre jutottak az EU jogalkotói, a 2024 őszétől az Európai Unióban megjelenő okostelefonoknak és táblagépeknek kötelező lesz USB-C-t használni, mint vezetékes töltőcsatlakozót. Az iPhone sem kivétel.
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Háztartási gépek
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Windows 10
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest