- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz kakuk.tamas #17 üzenetére
Szar kábelt használsz. Mellesleg a lightingban is van olyan kábelem ami vagy jó vagy nem. Gyenge minösége. Ennyi.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
fairi
addikt
Őszintén nem tudom hogy érted el. kezemben volt már 50-nél is több USB-C kábel, mert adok-veszek.
1. vagy a kábel hibás és refundot kell kérni, vagy valami tartozék kábel amiből direkt kispórolták valamit, hogy szuperolcsó legyen.
2. szuperolcsó vagy tartozékok sajátja, 2-3 dolláros kábel tölt már mindent (nevesebb kínai márkát veszel), igaz sokszor lassan. Én speciel ilyet nem láttam, vagyis te valami ultrapeches vagy.
3.logikus amennyit fizetsz érte azt kapod, ha kell töredék gram fémen is spórolnak, így pár centtel olcsóbban készíthető el.
4. DP tudás plusz pár centtel növeli a kábel árát.
Van nekem DP tudó, 100W, 20Gbs kábelem is, de kínai is elkért érte 10 USD-t 1 méterért. Pedig egy alapkábel kb 2 USD hasonló méretben.Lightingot már kiderül valójában hamisitvány és iphone pattog emiatt egy picit. Nem egyszer láttam, hogy dobozon ott van MFI Certification, de valójában kamu embléma, és onnantól már nyivákol.
Lightningból is van 6pin 7pin 8pin
2 pin lespórolását nem értem. De kopik ki, ez jó hír.[link]probléma gyökere emberek olcsón akarnak kábeleket, 1-2 dollár max, gyártók megoldják ezt haszonnal, csak közben kompatibilitási hiba, adatátviteli problémák lesznek a vége.
Tartozék kábeleket maximálisan butítják sokszor. Ezt az EU-nak nehezebb megoldani.
-
Felesbandi
senior tag
"Lightingot bedugom, tudom mire számíthatok."
Kb. a nagy semmire, mert ezen a szinten van. A nagy semmit pedig kb az osszes type-c kabel is konzisztensen hozza. -
Ezekiell
veterán
Ja hát ha szar kabeleid vannak, arról nem a typec tehet
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest