Új hozzászólás Aktív témák
-
nylontacsko
senior tag
Szerintem király
-
Raysen623
addikt
Ennyi erővel adhatták volna a Diablo 3-at is akár. T2 megvan rég, a másik meg nem érdekel...
-
ProEvoFan
nagyúr
2019 néhány ps+ játékai:
Hitman: The Complete First Season
Call of Duty: Modern Warfare Remastered
The Witness
Borderlands 2
Horizon Chase Turbo
WipEout Omega Collection
Sniper Elite 4
Detroit: Become Human
Batman: Arkham Knight
Darksiders III
The Last of Us Remastered
Nioh
...tényleg egyre szarabb...
Persze engem sem érdekel az összes, de ezek mind jó játékok. -
StanDoFF
tag
Tavaly novemberben vettem meg a PS4-em, és azóta egyre gyengébb játékokat adnak.
Van 1-2 kivétel, de nagyon karcsú összességében... -
markknight
veterán
A Titanfall remek játék, de karácsonyra ezt adni ps plus mellé.. Ez a monster energys promó játék, kb a pepsi man-re emlékeztet. Megint úgy jártunk mint amikor a baseballos játékot adták, hogy inkább a librarymhez se adom, ne szennyezze azt.
-
Tényleg nem nagy eresztés, bár azért örülök, mert a TF2 multija elég kihalt - tudom, tudom, másnak másodpercek alatt talál meccset, nálam mégis 10 percig keresi -, így meg lehet, hogy felfedezik sokan, mert egyébként baromi élvezetes.
-
Szakiii
addikt
elég gyenge..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest