- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
addikt
Értem, hogy mire utalsz, de valójában most sem exkluzív, mert akkor a PC-sek nem dobtak volna össze rá hatmillió dollárt. Biztosan átgondolták, hogy ezt a rettenetet azért mégsem adhatják át a rajongóknak, mert meglincselik őket, vagy ami még rosszabb, visszakövetelik a pénzüket.
De ismétlem, nekem nagyon tetszik így is. Biztosan én vagyok igénytelen, de nem értem, hogy mi nem tetszik rajta nektek. Nyilván a grafika, de szerintem Switchen van ennél gyengébb is. Tudom, ez Nintendóra nem jön, pedig nagyon odavaló lenne. Ők értékelik az egyedi játékokat.
-
idegen lény
addikt
Nyilván irónia, de zseniális, és valahol átérzem, pedig én annak idején csak elkezdtem a játékot, de a kiscicát nem felejtem el soha, beégett az agyamba. Ma már nem szokatlan dolgok ezek egy játékban, de akkoriban még nagyon újnak, különlegesnek számítottak, mint például a valós idejűség, napszakok, évszakok váltakozása, az akkoriban még megdöbbentő részletesség, grafika. Az egész hátborzongató volt.
"Számomra a Shenmue olyan, mintha a testem belülről tele lenne pici páncélszéfekkel, több millióval, és mindegyikben Shenmue lenne" by karfiol
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Legion Go 1TB
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest