- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem nem idéztél, szépen kihagytad az elejét,amiben dicsértem éppen AMD a z Adrenalin és a diverei miatt. Tudod köztünk az a különbség, hogy én nem vennék kártyát más gyártótól,jelenleg, mert szeretem NV-t és baromi jóka kártyáik,de nem utálom AMD-t és nem akarom bizonygatni veled ellentétben hogy én pártatlan vagyok, mert nem vagyok az, Mint ahogy te sem vagy az, ez egyértelmű.
Nekem nem esik nehezemre elismerni, hogy ha jó valami mint pl most az Rx 580 a középkategóriában, vagy éppen irigylem a modern felületű drivert a vörösöknél. Azt is megszoktam már, hogy sokszor a jogos kritikáimat is NV fan mivoltomra írják fel.mint ahogy téged is óvatosságra intettelek, hogy ne várj csodát és akkor nem fogod lehúznia szeretett gyártódat,ha nem azt kapod amit vársz vagy nem azon az áron, mert ebbe a kapufába már évek óta belerúgtok.Ez a bort iszik vizet prédikál tipikus esete, mikor a legközröhejesebb AMD troll érveket hozod fel és gyalulod a konkurenciát.majd beállítod magad pártatlannak. Ezek a dolgok régi időket idézik bennem, amikor még nem voltak gerinces AMD fanok az oldalon.Most már akad szerencsére egy kettő...
na részemről off a a topikra. -
Engedjük is el,mert ennyire tipikus röhejes komment után már nem is kívánok diskurálni, jobb ez mindenkinek.Kár volt belemenni, túl sokat képzeltem rólad.Elkapott a marketing gépezet rendesen téged, vénából nyomod a tipikus sületlenségeket, mintha tanítanák
, igazi agymosás. no offense kiszálltam.
-
"A Vegából ki lehetett volna hozni többet, de nem tették, talán túl sok erőforrás ment volna el rá, nem tudom."
ezeket az állításokat mire alapozod?Driverrel és ráoptimailzálással minden VGA ból ki lehetne hozni többet ,de jelenleg az egyik oldalon az van hogy gyártanak egy hardvert amire majd jön hozzá driver és szoftver támogatás.
A mások oldal megnézi mi van ma piacon és ahhoz ad ki hardvert. Szerintem nem szabadna a vörös oldalon állandóan csodát várnotok mert pontosan ezzel a dologgal vágjátok mindig haza az érkező VGA kat hogy túl nagy elvárást támaszt elé mind az AMD felhasználó tábor, mind az AMD oldali sajtó, lásd Adored és társai. Ezzel pedig pontosan az egyébként jó hardverek megítélését változtatjátok csalódássá a közvéleményben.Mi lesz ha 350 $ lesz a navi, ugye sokan csalódásként fogják fel mert nem 290$ hiába olcsóbb mint az 1080 vagy a 2070. Ilyen dolgokról beszélek.
Egyébként AMD magasan sokat lépett előre mind driver mind a körítésnek számító adrenalin téren, le a kalappal előttük és ezt közismert NV elfogult emberkeként mondom. -
Jól néz ki ez a felület , szó se róla. Reklamálnom kell a zöldeknél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest