- Netfone
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az a gond, hogy alapjaiban így van. EMUI -nak mindig baromi jó volt az optimalizálása. Túl is tolja. Legyen szó RAM, akku, vagy mag/órajel szabályozásról.
A probléma pont abban van, hogy ki kell lakatolni az alkalmazást, mivel ezzel minden fontosabb folyamatot bele kényszerítesz a háttérbe.
Az egyes alkalmazásokhoz tartozó szinkronizálást és annak szabályozását viszont pont azért tálalták ki, hogy ne legyen mindig ébren az adott app. De igaz ez az időzített folyamatokra is, aminek baromira nem kellene máskor háttérben lennie.
Azt aláírom, hogy vannak olyan applikációk, aminél marhára nem működik a szinkron. Vagy csak szimplán elfelejt kommunikálni a szerverrel. Ebből néhánynál az sem ritka, hogy elkezdi megenni a RAM -ot. Ami szintén nem túl jó.
Szerk.:
Huawei -en IS, nekem mindig az az első, hogy belenyúlok egyes folyamatokba, szabályozásba. Mert úgy csinálja azt, amit én szeretnék.Ettől függetlenül viszont (számomra) egy baromi jó felület. Már az első, nagyon régi verziók is ázok volták. Bár van néhány dolog, amit szerintem baromság volt elhagyni a fejlődése során.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Netfone
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest