Új hozzászólás Aktív témák
-
vanye
senior tag
Amikor azt olvasom, hallom (s tesztekben látom is), hogy a CF PCI-E 2 esetében kétszer x8-on ugyanolyan, mint kétszer fullon, akkor azért elgondolkodom, mennyire szól a foglalatváltás a természetes fejlődésről, a már kinőtt keretek ledöntésről, s mennyire a mindenáron való pénzszerzésről. És mivel a egyes x16-ja kb. a második változat x8-ának felel meg, így a kijelentésem máris értelmezhetővé válik. Amúgy mindkét foglalatot megjártam, de semmi különbséget nem éreztem közöttük.
SATA III esetében nyilván az SSD a mérvadó. Mivel ilyen meghajtóm nincs, így kénytelen vagyok tesztekre hagyatkozni. Ez alapján gyakorlatilag semmi különbség a két verzió között, s nekem ennyi elég is. Mi több: még sok is. -
törölt tag
főleg a mostani konzolportok mellett, ahol gyak a crysis 2 elfut maxolva egy két gennel régebbi vga-n is szépen...
mondjuk aki munkára használja esetleg annak jó lehet majd az esetleges további teljesítmény növelés, de a játékok ahogy látom nem feltétlenül fognak akadályt jelenteni a közeljövőben, a köv generációs konzolokkal azért ez változhat de szerintem max 1 év alatt megint ráver a desktop piac a teljesítményre, és aztán megint nincs értelme fejleszteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest