Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
toth87
tag
válasz
Touch-ko #147 üzenetére
Őszintén sajnálom a családod és a téged körül vevő embereket,,,,
""Javaslom, hogy szerezz baratokat, szocializalodj egy picit, mert noha meg fiatal vagy, de kesobb ebbol komoly problemaid lehetnek"""
Batya 25 éves korom óta vagyok a magyar honvédségnél,most 32 vagyok,,,vannak barátaim hidd el
-
Touch-ko
őstag
`1., Kiadod A időpontban a teljesen átalakítottat és használtatod 3 hónapig
2., Kiadod A időpontban a kis módosítást, 1 hónapra rá az újabb módosítást, 2 hónapra az újabbat.`Nem havonta kell frissiteni, hanem ugy, ahogy az OSX kozeledik az iOS-hez. Lassan, de a vasarlokat nem zavarjak ossze. A vasarlok nem szeretnek agyalni, gondolkodni, mert ugy kenyelmesebb nekik. Szerintem ha megveszel valamit, akkor azt hasznalni akarod, es eleg bosszanto azon agyalni, hogy mit hova, hogyan kell tenni, rakni, vagy csak mukodtetni.
`A kettő között egy _lényeges_ különbség van. Az 1-es esetben készteted a felhasználót gondolkodásra és a végleges verzió hibái egyből előjönnek.
Az XP-nel sem jottek elo a rejtett hibak, evekig adtak ki service pack-eket.A 2-es esetben a felhasználónak ki van nyalva a s*gge és csak a 2. hónap után derülnek ki a végleges verzió hibái / kényelmetlenségei.
A vegleges verzional ahogy irtad a 2 honapos eltolodast, ott van + 2 honapnyi idod tesztelni.
Bar igazabol nem 2 honapnyi idotavlatokban gondolkoztam.`Mindkét esetben megszívta, aki megvette a progit és nem tetszik neki valami. Viszont az első esetben nem zsákbamacskát vett, hanem tudta mit kap. A 2. esetben pedig mézesmadzaggal még jobban megszívattad, mert 3 hónapig szívott azzal, aminek a végén nem tetszik az eredmény neki.`
-Egy jol megirt programnal nincs zsakbamacska. Erdemes lenne megnezni pelda keppen, a frissitesi idoszakokat OSX es Microsoft teren. Tovabba az update adatok is arra utalnak, hogy az elso idoszakban aranyokat tekintve tobb ember szerezte be az uj ML-t mint a kiadas utan a Win8-at. Erdemes megnezni egy errol szolo chart-ot.
Ez baromira OFF lett megint...
Sorry.
-
Azie
őstag
válasz
Touch-ko #148 üzenetére
Nekem a W7->W8 kisebb "megszokási gondot okozott", mint az office 2003->2010.
Mégpedig azért, mert ott lehetőség sincs rá, hogy a régi felületet használd.Megszokási idő:
1., Kiadod A időpontban a teljesen átalakítottat és használtatod 3 hónapig
2., Kiadod A időpontban a kis módosítást, 1 hónapra rá az újabb módosítást, 2 hónapra az újabbat.A kettő között egy _lényeges_ különbség van. Az 1-es esetben készteted a felhasználót gondolkodásra és a végleges verzió hibái egyből előjönnek. A 2-es esetben a felhasználónak ki van nyalva a s*gge és csak a 2. hónap után derülnek ki a végleges verzió hibái / kényelmetlenségei.
Mindkét esetben megszívta, aki megvette a progit és nem tetszik neki valami. Viszont az első esetben nem zsákbamacskát vett, hanem tudta mit kap. A 2. esetben pedig mézesmadzaggal még jobban megszívattad, mert 3 hónapig szívott azzal, aminek a végén nem tetszik az eredmény neki.
Ezek alapján korrektebb az 1. megoldás (Amit MS csinált W8-cal).
OFF: 3.1-ben volt start menü?
)
-
Touch-ko
őstag
Szerencsére, te mindent jobban tudsz. `
-Ezt meg jo, hogy le sem irtam.
A metro UI-rol sem irtam le mert:
1., teljesen logikus, mert a metro felulet mobil eszkozon volt elerheto elsokent.
2., nagyon OFF lett volna.`Azért kellett belekerülnie a desktop verzióba is, hogy egységes legyen minden platformon az UI (más kérdés, hogy a régi ui használhatatlan lenne mobil eszközökön, ezért a mobil verziókba nem került bele a classic ui opció).`
Igen, pontosan ezt leirtam en is fentebb. Emiatt a nagy atalakitas miatt sokaknak nem is tetszik az uj rendszer, es a tesztek egy reszeben is ezt hozzak fel gyakran negativumkent.
`A tetszés és funkcionalitás pedig akkor sem lesz jobb, ha lépcsősen kényszeríted rá a felhasználókra. Sokkal jobb megoldás volt ez így, hogy egyből berakták és megmaradt a régi felület is, mint opció.`
Jobb megoldas? Nem hinnem, ha szep lassan csinaltak volna, akkor adtak volna idot a felhasznaloknak, hogy megszokjak az uj rendszer adta elonyoket, de ehelyett igy mar hatranyrol beszelunk. Testverem tobb evnyi Windows utan (3.1-Win7) a Start menu-vel volt gondja, azzal ami alapkent szolgalt a korabbi verzioknal.
Remelem ertheto igy mar a gondolatom, ha gondolod privatban kifejtem bovebben, de nem itt, mert nagyon Off lenne. -
Touch-ko
őstag
`nem hinném hogy megbántottalak,mert az ilyen embereket nem is lehet...`
...`az meg megint más kérdés hogy megpropáltam a magam módján magyarositani a nickname-edet,több kevés sikkerel. `
-Latom, meg ez sem megy... Sajnalom, de tenyleg, s ezt most minden banto, vagy serto szandekot mellozve irom neked.Javaslom, hogy szerezz baratokat, szocializalodj egy picit, mert noha meg fiatal vagy, de kesobb ebbol komoly problemaid lehetnek. Ezt megint CSAK KIFEJEZETTEN jotanacskent ertsd, semmi banto szandek nincs a szavaimban, de most komolyan!
-
Blyan
félisten
válasz
Aftereffect #145 üzenetére
Így helyes a link.
-
Aftereffect
tag
Hm..
Apple adta el a legtöbb mobiltelefont az USA- ban
Nem okostelefont. Mobiltelefont. Ez először fordul elő a történelemben, a Samsung volt az élen az utóbbi öt évben az Egyesült Államokban. -
toth87
tag
válasz
Touch-ko #140 üzenetére
nem hinném hogy megbántottalak,mert az ilyen embereket nem is lehet
az meg megint más kérdés hogy megpropáltam a magam módján magyarositani a nickname-edet,több kevés sikkerel."-Ilyen beszolasert van aki kitiltast kap..."
Kár ezt a témát feszegetned,nem léptem túl a prohardver.hu szabályzatában foglaltakat,,és nem is használtam trágár szavakat....egyébként neked sem muszály ide irogatni,hisz vannak páran akik nem is értékelik........nyugodtan el tolhatod a biciklit
-
Azie
őstag
válasz
Touch-ko #142 üzenetére
Szerencsére, te mindent jobban tudsz. Pl. Azt is, hogy a metro UI-nak az elsődleges célja a mobil eszközökön történő használat (touchscreen) és nem a desktop alkalmazás. Azért kellett belekerülnie a desktop verzióba is, hogy egységes legyen minden platformon az UI (más kérdés, hogy a régi ui használhatatlan lenne mobil eszközökön, ezért a mobil verziókba nem került bele a classic ui opció).
A tetszés és funkcionalitás pedig akkor sem lesz jobb, ha lépcsősen kényszeríted rá a felhasználókra. Sokkal jobb megoldás volt ez így, hogy egyből berakták és megmaradt a régi felület is, mint opció.
-
Touch-ko
őstag
`Mondjuk ezt a W8-as példát nem értettem én sem nála. Talán Metro UI-re gondolhat? Hogy nem szeretik az emberek? `
Igen az uj UI-re gondoltam. Erdemes elolvasni par szakertoi velemenyt rola, es latni fogod, hogy nagyon sok embernek nem tetszik, mert egyetlen verzio lepesben teljesen atalakitottak a rendszert es rengeteg dolgot kell ujra megszokni. Ez nem kenyelmes az embereknek. Olyan emberekrol van szo, akik evekig a megszokott rendszert hasznaltak, es megszokasbol dolgoztak rajta. Azoknak remalom ez. Viszont ha szep lassan verziorol verziora modositottak volna, akkor elkerulhettek volna azt, amit igy nem tudtak. -
Touch-ko
őstag
`Szerintem mondjuk kategóriákkal jobb a saját hentesemnél vásárolni, mint Apple Store-ban. `
-Igen, valoban egy kategoria.
Tovabba rengeteg cikket lehet, lehetett olvasni a vasarloi elmenyrol az Apple Store-okban. Tobb kozvelemeny kutatas is elsokent hozta ki az elmult X evben.
-
Touch-ko
őstag
`öreg neked súlyos szöveg értelmezési gondjaid vannak "senior tag" EZ A CIKK NEM AZ APPLE-RÖL SZÓL
beszélgethetünk ebbe a hangnembe is.........Touch-ko=TACSKÓ `-Ilyen beszolasert van aki kitiltast kap...
`öreg neked súlyos szöveg értelmezési gondjaid vannak "senior tag" EZ A CIKK NEM AZ APPLE-RÖL SZÓL`
Mellesleg a cikkbol idezve:
`Felvetődik a kérdés, hogy a többi rendszer mekkora szeletet tudott elharapni a fennmaradó részből, nos, az iOS 19,4%-ot birtokolt, a maradék 12,2% pedig megoszlik a többi operációs rendszer között.
Az eladások tekintetében a Strategy Analytics szerint is a Samsung és az Apple vezet, messze túlmutatva a konkurens gyártók okostelefon értékesítésének eredményénél.`
Tovabba:
...` ez a versenynem az Apple és a Google között zajlik, hanem ebben az esetben Apple és a Samsung viszonyát kell szem előtt tartani, `Tehat kinek vannak gondjai?
Inkabb NE is irj semmit, ha nem megy a normalis forumozas. Egyetlen hasonlo szot nem irtam, de te mar is serto hangvetelben irogatsz...A masodik kommentedre nem tudok semmit irni. Jah de, a 137-es kommentben megtalalod az igazsagot.
-
Azie
őstag
Mondjuk ezt a W8-as példát nem értettem én sem nála. Talán Metro UI-re gondolhat? Hogy nem szeretik az emberek? Akinek nem tetszik az új UI, annak ott van a Classic Desktop mód. Ettől még maga az oprendszer sokkal stabilabb és gyorsabb. Egy mobil OS sem arról szól sztem, hogy hány widget meg hasonló sz*rság rakható ki egy oldalra.
-
toth87
tag
válasz
Touch-ko #133 üzenetére
Valoszinuleg uj UI-t fog kapni szepen lassan az egesz rendszer. Mivel egy ekkora rendszert nagyon durva lenne teljesen attervezni, igy erdemesebb lenne szepen lassan dolgozni rajta, latni, hogy tetszik-e a felhasznaloknak. Nem ugy mint a win8 PC verzioja. (csak kiprobáltam a szöveg bemásolos módszeredet és tényleg jó
)
Jézusom ember..................
"ekkora rendszert,nagyon durva lenne átervezni" hát azt figyelj tényleg nagyon durva lenne "áttervezni",,ezt szavakba nem is lehet önteni hogy milyen durva lenne,,,meghát ha figyelmbe vesszük hogy mekkora,ami nem elhanyagolható tény.......
Tényleg durva lehet .........mert 6 év alatt még nem sok minden történt vele
-
Touch-ko
őstag
válasz
Cilindrik #125 üzenetére
Tudom, hogy oltanak. De igazabol ezeknek a forumozoknak nagy tobbsege sosem latott Apple termekeket, maximum a TV-ben a reklamokban.
Volt olyan, hogy leb.ziztak, (szerintem ez sok mindent elarul a HSZ irojarol) volt aki ujgazdagnak hivott, volt aki csak iSznob-nak. Igazabol nem foglalkozom veluk. Volt aki azt irta, hogy a MBP azert sz.r, mert muanyagbol van. Tavaly volt aki azt irta, hogy a retina display mar reg elavult
Tenyleg, ezekre mit tudsz irni? Ennyit a tapasztalatukrol, tehat sokuk azt sem tudja mit szid, vagy miert anyazik.. Neha csak jot mosolygok rajtuk..
Valoszinuleg uj UI-t fog kapni szepen lassan az egesz rendszer. Mivel egy ekkora rendszert nagyon durva lenne teljesen attervezni, igy erdemesebb lenne szepen lassan dolgozni rajta, latni, hogy tetszik-e a felhasznaloknak. Nem ugy mint a win8 PC verzioja.
-
Touch-ko
őstag
`Mindent meglehet magyarázni én nem vitatkoztam,de a tapasztalat leirás nem bűn azt mondjuk megnézem hogy raksz ki a képernyőre alkamazásokat,nem arra gondoltam hogy a telóra a menüben hány oldanyi fér el láma/noob
(pl egy weboldal widgetje),,,hova tudod egy iphone 4-en kirakni az alkamazásokat ? ez nekem magas.egy normálisabb androidos teló után ez bizony hiányozhat embereknek,ha tetszik,ha nem.....tök 8 ennek soha nem lenne vége,okos enged,figyelj én egy szóval nem azt irtam hogy szar telefon,,,DE NEKEM KEVÉS/ÁR ..
(az apple készüléket cserél ? én azt halottam hogy inkább önhibára fognak dolgokat)`Igen, valoban mindent meg lehet magyarazni, pont ezt latom itt a forumon en is.
Az iPhone-ra az alkalmazasokat a fomenubol tudod elerni. Ugyanigy egy weboldalt is.
Nem azzal va a baj, hogy neked keves, legyen, itt azt tartom felhaboritonak, amit mar sokszor megirtam, hogy Apple hirhez jon a sok troll, es az elso 10-20 HSZ altalaban minden Apple hirnel ko kemeny fika. Ezutan jon az Apple tulajok sertegetese, ( leb.ziznak, sznobnak, ujgazdagnak hivnak azert mert egy ki.aszott markat hasznalok, normalisak ezek? Azert ayaznak, mert en mas markaju eszkozoket hasznalok???)
Az onhibarol annyit, hogy 3G-m volt aminel a pixelek tonkrementek. Szo nelkul kicsereltek.
Az elofordul, hogy azert nem cserelik ki, mert vizbe esett, mert atment rajta egy auto.Ha egy neylonzacsiba behozna valaki egy darabjaira hullott iPhone-t, es a garancia miatt anyazik, akkor en sem cserelnem ki neki.
A vasarlokhoz valo hozzaallas pedig pelda nelkuli az Apple Store-okban. Olyan meg sosem fordult elo, hogy bementem volna kerdezni valamit, es nem segitettek volna. MEllesleg eleg sok kimutatas van arrol, hogy a legjobb az Apple Store-okban vasarolni.
-
Touch-ko
őstag
Oke, 11 oldal. Szamoljunk egy picit. Egyetlen folderbe 16 app fer el. Egy oldalon 20 foldert tudsz tarolni. Ez alapjan ki tudod szamolni, hogy maximum hany application fer el a kijelzo szempontjabol a telefonodon. Ha azt szamitjuk bele, hogy a 64GB-s modelled van, es tartasz az appokon kivul zenet, contact listet, es egyeb dokumentumokat, nos akkor elobb fog elfogyni a tarhelyed, mint a kijelzon megjelenitheto appok szama.
Nekem jelenleg mintegy 20-25 app van 4 folderben elhelyezve, van kb ~1300 zeneszamom, es igy meg van 10GB szabad heleym..
Ergo szerintem nem ez alapjan kellene eldonteni, hogy melyik platform a jobb.`Mondjuk az antenna-gatet tagadni azért valóban elvakultság... csak magunk közt. Létezett az, sőt létezik most is, a szar hálózatokra meg nem lehet fogni, mert lehet van ahol gyengébb a jel, de ott más telefonok még vígan csatlakoznak, ahol a 4 azért eldobta a hálózatot.`
-Ertem, akkor mivel magyarazod, hogy magyar T-mobilnal mukodott normalisan, es 3 kulonbozo kulfoldi szolgaltato kozul pedig 2-nel jo volt a network, a harmadiknal pedig siralmas? Mellesleg amikor az iPHone4-nel nem volt terero, akkor se a 4S-nel, sem pedig az SGS3-nal nem volt egyetlen egy bar sem..
A SGS3 pedig mas telefon, es haveromnak sem sikerult. Sot, mondok jobbat, tobb kollegam szidja ezt a halozatot, van aki HTC-t, iPhone-t, SGS3-at hasznal. Egyikuk sincs megelegedve a halozattal.. Tehat akkor beszelhetunk antenna gate-rol a HTC es Samsung eseteben is?Ezek szerint igen.
-
toth87
tag
válasz
Touch-ko #121 üzenetére
Mindent meglehet magyarázni
én nem vitatkoztam,de a tapasztalat leirás nem bűn
azt mondjuk megnézem hogy raksz ki a képernyőre alkamazásokat,nem arra gondoltam hogy a telóra a menüben hány oldanyi fér el láma/noob
(pl egy weboldal widgetje),,,hova tudod egy iphone 4-en kirakni az alkamazásokat ? ez nekem magas.egy normálisabb androidos teló után ez bizony hiányozhat embereknek,ha tetszik,ha nem.....tök 8 ennek soha nem lenne vége,okos enged,figyelj én egy szóval nem azt irtam hogy szar telefon,,,DE NEKEM KEVÉS/ÁR ..(az apple készüléket cserél ? én azt halottam hogy inkább önhibára fognak dolgokat)
-
Cilindrik
aktív tag
válasz
Touch-ko #121 üzenetére
Bátor vagy, ilyen hozzászólást úgy leoltanak mint a pinty
Engem már le hipster-eztek csak mert iMac-en merek dolgozni.Amigy amikor szidják az iOS kinézetét (nincs főképernyő csak menü) mindig az jut eszembe hogy nagyjából a nagyra becsült MIUI is igy működik azzal a kivétellel hogy vannak widget-ek.
Én megmondom őszintén annó azért váltam meg a szifontól mert hiányoztak a widgetek, pontosabban a HTC Sense felület mert nagyon megszoktam, de nem kezdtem el fikázni az iOS-t.
Egy nagyon jó rendszernek tartom, egyszerű, gyors átlátható, persze vannak dolgok amiket hiányol az ember de az minden rendszernél megvan. WP7 pl böngészésnél nem tudott egy nyomorult jelszót megjegyezni. -
-
Blyan
félisten
válasz
Touch-ko #121 üzenetére
Mondjuk az antenna-gatet tagadni azért valóban elvakultság... csak magunk közt. Létezett az, sőt létezik most is, a szar hálózatokra meg nem lehet fogni, mert lehet van ahol gyengébb a jel, de ott más telefonok még vígan csatlakoznak, ahol a 4 azért eldobta a hálózatot.
-
Touch-ko
őstag
`csak akkor az apple fanoknak sem kéne olyan hsz-eket irogatni ami virágnyelven annyit jelent hogy milyen hülye az aki nem iphone-t használ,mert lehet hogy használna,`
-Az Android hivok meg az Apple hirekhez jonnek, mindig ez toretenik. Ott kezdodik ugyanez elolrol, mert valaki mindig benyogi, hogy az Apple felhasznalok b.zik, ujgazdagok, sznobok, stb. Itt jelenleg egy olyan hirrol van szo, ami mindket felet erinti. Erdemes vegigolvasni az elso 15-20 HSZ-t. Mit is latunk ott? Bezzeg, ha ezeket en irtam volna le, en elbol kitiltast kapok 10 evre a forumrol!
-Egyszer ellatogattam az SGS3 egyik hirehez, es a dorumban egy senkit sem lattam aki szidta a Samsung termekeit..
-Ellenkezo esetben a 20. HSZ-nel mar megjelennek az Apple hater-ek. Vajon ez mind-mind veletlen egybeeses, evek ota, minden Apple hirnel?
`bizony az UI-je dögunalom,az egész ios csak pár ikonból áll,(innen ered a sebbeség) még egy föképernyöje sincs amin ha a telefon fel van oldva csak a háttérkép van, a widgeteket már nem is mondom,meg a több föképernyöt (ami egyébként igen hasznos tud lenni)`
-En elso generacios iPhone-t is hasznaltam, (meg mindig megvan) es azota nekem meg nem lett unalmas. Egyszeruen nem nezegetni kell a UI-t hanem hasznalni. A par ikonos elrendezes azert jo, mert egyszeru hasznalni. Egyik csaladtagom, karacsonyra kapott egy iPhone5-ot, es bizony NEM kellett magyarazni neki, hogy mi mire valo, egybol megertette es tudta hasznalni anelkul, hogy elolvasott volna barmit is. Ezt egy androidnal nem hiszem hogy ment volna neki. Elotte 6230i-je volt.
`12 oldalt pakolhatsz meg bármivel,ami igen eröforrás igényes.Erröl az apple fanok csak álmodoznak,ahogy olvastam a fentebb emlitett oldalon. `
-Baratnom iPhone4-et most pucoltam ki, volt 8-9 oldalnyi app, es nala nem jelentkezett az amit te fentebb irtal.
`arról már nem is beszélek hogy az iphone 4-el jailbrake nélkül sajnos sok mindenre nem jutottam,amikor egy telefon ennyibe kerül,és gyakorlatilag még fel is kell törni,hogy legalább olyan kényelmes legyen mint az android (apk fájl másolása,játék indit) a szinkronizálásra már nem is akarom fecsérelni a betüket.`
-En JB nelkul fel evtizede megvagyok... Sose akartam, ellenben tesom 3GS-e JB-ve lett, es ra 1 evvel kesobb panaszkodott, hogy lassu lett.
Mellesleg ugy szeretem azokat a HSZ-eket, ahol valaki nehany het leforgasa alatt tobb tapasztalatot szerez, mint az, aki fel evtizede hasznalja a rendszert..
Egyetlen iOS eszkozom sem volt JB-ve. Pedig van 4 iPHone, 1 iPod Touch es 2 iPad, es erdekes modon sosem hianyzott a JB. Ami kellett megvettem magamnak,`Ha megnézitek a sony-t az xperia s esetében ha bárkinek bármi gondja volt a telefonnal,ingyen újat kapott,átlag egy héten belül,,,,arra viszont kiváncsi lennék az apple mikor jut el erre a szintre,iphone 4 anntena probléma,mit válaszolt erre az apple : nem kell ugy fogni a telefont hogy elmenjen a térerö,fogd másképp,,cerlukszal körbe kell ragasztani,vagy bumper,,,,,mekkora jó fejek,amikor ez az eset volt az iphone 4 is 200 ezerbe került,,,,csak használjátok a hőn szeretett apple termékeket,meg is érdemlitek.`
-Megint rosszul tudod, az Apple keszuleket cserel, nem javit...
Az iPhone4 antenna gate, pedig a szolgaltatok szar network-je miatt van/volt.
Az iPhone4-em 2-3 kulonbozo kulfoldi szolgaltatoval probaltam . Ebbol mindannyiszor mas mas tapasztalatom van. Az egyik egesz jo, am van aminel a hazban nincs tererom, a fovarosban. Pedig egy 14 millios varosban elek. Ez eleg gaz, de ez csak egy bizonyos szolgaltatonal van. Aztan a magyar T-Mobile SIM-mel megint normalisan mukodott.Ergo ez nem az Apple hibaja. Hozzateszem, hogy ahol az iPhone4-em sz.rul teljesitett, ott haverom SGS3-a szinten nem talalt halozatot (ugyanaz a szolgaltato) es a mostani iPhone5-om rendesen mukodik, ugyanabban a hazban, ahol az iPhone4-em anno, es haverom SGS3-a nem talal halozatot.
`amikor ez az eset volt az iphone 4 is 200 ezerbe került,,,,csak használjátok a hőn szeretett apple termékeket,meg is érdemlitek.`
-Ez szerintem megint eros volt..
Szeretem az Apple termekeimet, Windows-rol, valtottam, hasznaltam iPhone mellett Androidot is, valamiert megis az Apple termekeinek maradtam lassan 10 eve mar.. -
toth87
tag
én még 2007 böl raktam el egy k800i-t nagyon szép állapotú,és még a joystick-je is kiválló,,soha nem adnám el,de van a repertoáromban,egy samsung d600,nokia ngage,nokia ngage qd,meg egy órmotlan nokia 5510,ezek szép állapotuak,és szoktam nosztaliázni is
ez mind akkoriban egy vagyony volt,most meg jóformán értéktelen kacatok,,,ez a baj a mobil piaccal
-
toth87
tag
Nokia Lumia 900 Nokia Play 360-at használtam van a családban,nagyon tetszik,és fekete szinben elég előkelő (ezt képek nem tudják vissza adni) szoftveresen viszont kicsit szegényes,+ a windows 8 integráció nem tudom mennyire illik ehhez a telóhoz,a csempe rendszer túlzoan retro,de van benne fantázia,sokmindent ki lehet rakni egyhelyre,és lassúnak sem nevezhetö.inkább a szoftveres támogatás ami érezhetöen kevés kicsit (ios,android melett)
-
toth87
tag
válasz
Cilindrik #110 üzenetére
nem kapok szivinfarktust
annyira nem érdekel ez az egész,hisz csak buta telefonokról van szó,számomra lehet az is ember aki mobilt sem használ
A nokiát én nagyon sajnálom,mert nagyon megveti a nép meg lenézi a márkát,pedig egykor a csúcs volt,emlékszem az elsö komolyabb telomra a 6600-ra imádtam,az a forma hatalmas kijelzö (akkoriban)
na meg ugye a 3310-es -
toth87
tag
válasz
Cilindrik #104 üzenetére
igy van ez alap,,egy sztárt is csak akkor lehet szeretni vagy utálni,ha futtatják és fókuszban van..de ez csak az én meglátásom,nem biztos hogy igy van,,,passz,,
mert maga az iphone nem rossz készülék,saját tapasztalatom hogy ilyen erös összeszerelést még nem nagyon láttam telónál.tehát a minöség az megvan/az nem mindegy milyen áronaz a baj hogy sok iphone teszt sajnos úgy kerül ki a köztudatban hogy nem is vagy ember ha nem ezt használod/veszed meg
-
toth87
tag
te el vagy varázsolva,én nem az irtam hogy mennyi re rossz,hanem én azt irtam le amit tapasztaltam,nem tehetek arról hogy az én igényeimnek az iphone nem tesz eleget,ezzel nem tudsz mit csinálni,,,amikor meg volt az i4-em,,és katattam a cuccok között itunes-on,akkor volt egykét játék amiket nagyon szivesen megvettem volna rá,csak ez a tetü itunes nem volt hajlandó elfogadni az otp-s kártyámat mint fizető eszközt,,,és amikor sok ilyen apró és bosszantó problémába ütközik az ember,akkor emlegeti az apple összes programozojának az édesanyját,,,mert androidon egyszerübb az élet,,,,miért mit gondoltál hogy a világon mindenkinek elégedettnek kell lennie az apple-el,,,még ilyen problémákkal is ?????? A KAPHATÓ LEGDRÁGÁBB KÉSZÜLÉKKEL,,,,,Merem állitani ha az apple szar szagú telefont gyártan te azt is megvennéd
Mert ti mindent lenyeltek az apple-töl,,,,,2 hónapig hasznaltam az iphone 4-et,annyira örültem amikor 70 ért elvitték,dobozostól mindenestöl,,hogy azt nem tudom szavakba önteni.
a másik meg az ha van egy kis logikád könnyen kitudod sakkozni mi lesz az apple-el magyarba,már ha csak abba bele gondolsz hogy mikor jött ki az elsö iphone ?? tökmindegy,nézd meg abból mennyi fogyot (magyarba)
most nézd meg mikor jött ki az android,és hogy abból mennyi fogyott,,,,ha nem megy linkelhetek be erröl infokat,,,,na most 2015 re szerinted mennyi iphone lesz magyar országon,ilyen apple üzlet politikával ???? mert ugye a fizetések nem nönek,az iphone nem lesz olcsobb,,,de az android meg minden árszegmensbe gyártja a telókat,,25- 150 ezerig,,,,,,,nagyon hülyének kell lennie annak aki ezt nem látja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Strategy Analytics felmérése szerint a világ okostelefonjainak 70%-án Android operációs rendszer teljesített szolgálatot.
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Honda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Overwatch 2
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest