Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi9889
csendes tag
válasz
Sanyi9889 #350 üzenetére
Driver kérdésben szerintem nincs baj mert fent van a flashtool driverpack-ja ,valamint az s1tool és az omnius sdriverei is.A gép is felismerte a telefont rendesen mindig,testpointtal is,és flash módban is.Az omnius nagyon megbizható progi szerintem is,arról és az AERIX-ről én is sokat halottam.Nekem csak a wotannal volt baj,amiket leírtam.
-
Lasy
veterán
válasz
Sanyi9889 #348 üzenetére
akkor valamit elrontotok.
omnius, mindent jól csinál, és a wotan is.
ha a driver nincsen fent, vagy nincsen kredit akkor szokott ilyen előfordulni.
omnius-t még az AERIX kórszakból használom minden gond nélkül. soha nem volt vele egy gondom sem.
csak jó lenne ha lenne jtag cuccom, és akkor menne a live repair is. amit 5-6000.-ért csinálnak mások. -
Lasy
veterán
válasz
Sanyi9889 #346 üzenetére
bocs,hogy ezt írom, de hülye vagy.
során is jó. mind jó.
csak gondolom nem volt kredited, és nem fejezted be.
ha mert nem olvadod, el hogy minden ilyen progi nyitja is a bootloadert, ez a te hibád. főleg, hogy ez után az s1toolhoz hozzá sem kell nyúlni.
ha hozzányúlsz tönkreteszed.
boxal javítható.
az is le van írva, hogy ha nyitott a bootloadered akkor wifin nem frissíthetsz.
erre van a blogomba az ota hibajavítás. 6 perc és kész. ja ingyenesén.
utólag reklamálsz, hogy nem jó,hiszen ebben a kis szösszenetben is sok hibát ejtettél
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged