- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
Éppen játszok,csak néha nézek be ide... kb 3perc alatt találtam...
SLI-re tudtam volna azonnal,de mivel CF-et régen nem használtam így utána kellett néznem... Nem gondoltam,hogy időre megy akkor jobban csipkedtem volna magam...(#97) Abu85
Az ARMA2 egyáltalán nincs megoldva,az új radeonokhoz még nincs profil... -
TTomax
félisten
Tessék csak szét kell nézni... ennyit erről...
-
TTomax
félisten
Kerestem neked egyet.. ARMA 2...
#95) Abu85
Az alacsony terhelésnek vagy hatásfoknak az okai ennél jóval kuszábbak,amiket leírtál általános problémák,de vannak ennél nagyobb gondok is,mint pl amikor az engine egyáltalán nem AFR "barát"
Példaként tudom neked hozni Nv oldalról a BF2-öt,ahol a mai napig nincs normális sli skálázódás,és ennek nem a profil,vagy a gyenge cpu az oka.Úgy ahogy a vga piac szépen zsugorodik,úgy szorulnak ki ezek a megoldások a piacról,hiszen ki az aki rögtön kettő grafikus megjelenitöt vesz élből.
Az AMD ilyen téren jóval nyerőbb pozícióban van,hiszen tud egy PCB-re két gpu-t tokozni,nem is véletlen,hogy hetente jönnek a CF profilok,nekik ez kötelező... -
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Hm...
-csakhogy a kártya biztos lesz olyan hosszú,mint az 5970,ahhoz már toronyház kell,akkor meg tökmindegy a hely...
-Könnyebb nem lesz hűteni,mert ugye csak egy venti lesz.Inkább talán halkabb marad,ha marad..
-Az új technológiához általában kell vagy fél év mire driverek terén felnőnek
-Bővíteni nem érdemes max 3. GPU-ig akkor meg a 6950CF is képben marad..bár szerintem rendkívül költséges..
És még valami az 5970 ára is egyenértékű volt két 5850-el kb..viszont annál erősebbnek tűnt...minden esetre megvárom a teszteket -
TTomax
félisten
Nem nekem?Hát akkor rakják dunsztosüvegbe és mutogassák...
(#78) Abu85
Hát akkor ilyenem se lesz,pedig kipróbáltam volna... na mindegy várom a teszteket főleg ahol a 4G-s 5970-el van összevetve...ugy veszem észre,hogy az a potenciál ami az 5970-ben van az most semmivé lesz.. -
TTomax
félisten
Na most akkor nekem ebben mi a biznisz?A 6950 299dolláros MSRP-vel nyitott...
Mitől jobb ez mint két 6950?
-
TTomax
félisten
És van elég kakaó mindkét GPU-hoz fullgázra?Nekem ne butítsák órajelkapuzással,a hűtésről úgy is nekem kell gondoskodnom,ezt a karit várom régóta de ez így nekem nem nagyon tetszik...A CF-et nem támogató játékokban mitől lenne jobb mint egy single 6970-en?Ott nincs meg a vrm 280W-hoz?
Mert gyanítom olyan 500W is bekajálhat ez a kari...gyanús ez nekem egy kicsit.
Árát meg saccolni se próbáljátok,ha arat akkor 200.000 felett lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- Tőzsde és gazdaság
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest