- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
Akkor már tényleg csak a megjelenési időpont és a pontos paraméterek érdekelnének. Főleg a telefon külső méretei, mert nekem a note4 és az A1 is a mérete miatt esik ki (túl nagy)
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
Graphics
Jómunkásember
Köszi persze nem láthatom mindenkivel egyformán a világot , de néha van egybevágóság az is tuti.
Igen, erre akartam én is célozni, hogy azt fogják gyártani, amin több a profit.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
AllTheBest
őstag
Na ez engem érdekel, ha a xiaomi meg tudja oldani, hogy kis kávákkal pakolja bele ezt a kijelzőt a telefonba, akkor engem ismét megvettek kilóra
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Freiherr
őstag
Mennyi lesz az annyi, sac/kb.?Elég pofás jószágnak tűnik.
Back to the future
-
Fall-N
veterán
válasz South Velen #89 üzenetére
Nem azért lett China only, mert ki akarnak cseszni a világgal, hanem korlátozott a darabszám számukra (mint mindegyik gyártónak) a bérgyártásnál. Inkább azt gyártják értelemszerűen, amiből a legtöbbet el tudják adni, hogy újra legyen pénz fejlesztésre és gyártásra. Nézd meg az A1-et: nem tudnak eleget gyártani, úgy kell vadászni a fekete színre, mert sehol nem kapsz. Nem tudnak annyit gyártani amennyi kellene. Mindenki tudja, hogy a nagy gyártók (Apple, Samsungn stb.) előre lefoglalják a kapacitást, amivel a kis cégek nem tudnak versenyezni.
Az sem mellékes, hogy sokan nem értik a miértjét, miért jött az Android One. Évek óta követem a G+-on és más szociál hálón a Xiaomit és nem egy szavazás volt, hogy melyik tetszik jobban az embereknek, a MIUI vagy a Google aktuális OS-e. Sokszor 70-80% fölött volt a stock droid javára. Így nem kérdés, hogy felmérték az igényeket. Persze aki keményvonalas MIUI-s az nem érti csak köpköd.
Dűlőre: hagyd rájuk, úgysem adnak érvekkel alátámasztott választ. Fikázni mindenki tud és könnyebb is. Olyan magyar valóság ez.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Nem tudom mi ez a nagy köpködés a Xiaomira, de nincs igazatok. Nézzük csak meg, hogy egy Huawei mennyibe is kerül, ahol szintén nem S660 van. Saját példámat írom le, mert most vettem nemrég telefont.
Akartam egy középkategóriás telefont 3-4 GB RAM-mal, normális SoC-vel. Huawei P9 lite (2017) és Honor 6x van kb 70-80 ezer között, vagy ott van P10 lite 85-90k között. Ugyanebben a kategóriában kapok Xiaomi Redmi Note 4-et 4/64-es kiszerelésben 55-65k között vagy Mi A1-et 65-75k között, ahol nem kérdés, hogy az A1 agyonüti a P10 lite-ot is. Sok helyen 3/32-es a Huawei P10L, A1 meg alapból 4/64-es és még ott a stock droid is. Én 65-ért vettem Eustock-on, annyiért egy vérszegény P9 lite (régi) jönne ki harmatos 2/16-os kiszerelésben, műanyag házzal és jóval gyengébb Kirin SoC-vel.
De ott van az alsó kategóriás P8L vs. Xiaomi Redmi 4X is, ahol nem kérdés, hogy alulmarad a Huawei azonos ár mellett. Sőt 47k-ért kapni már Redmi 4x 3/32-est is. Nem kell írnom mennyivel erősebb az elavult P8 lite mellett.Akkor most miről beszélünk?
Oppot kár volt idekeverni. Egyáltalán nem olcsók és sokszor nem az EU piacra szánják őket. OnePlus is drágább, annyiért kapsz Mi6-ot is simán.
Fejlődés hiánya is hülyeség, mert a kicsi fogyasztású S625 bőven elég a 100ezer alatti ársávban. Sehol sem adnak erősebb SoC-ot ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Nézd, ha Te sem sarozol más válaszában , én sem teszem, ez ilyenen egyszerű lenne
Lehet ezt normálisan is. Na és neked mi a problémád velem? Olyan markáns?
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
joysefke
veterán
Miért olyan fájdalmas az a tény, hogy sem a Redmi, sem a Redmi note széria nem fejlődik évek óta sebességben, sőt, a Redmi note esetén még visszalépés is történt.
Felesleges ennyit erőlködni ezen, mégis minek meg hová kellett volna akkorát fejlődni sebességben? Számomra teljesen megfelel a sebesség amit ezek nyújtani tudnak. A sebesség mellett vannak még más paraméterek is, amelyek legalább olyan fontosak.
A SOC ami bennük van no meg a körítés ideális kompromisszum az ár / teljesítmény / üzemidő / méret paraméterek között. Sokan vagyunk, akik nem áldoznák fel a jó üzemidőt vagy jó árat egy kicsit gyorsabb gépért. Akinek extra gyors teló kell talál éppen eleget a felső kategóriában általában a RN féle 2- 2,5 napos üzemidő helyett egy napossal.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Erről halt már vki? Ez vicc a 720p-s kijelzővel meg 652-vel 2017-ben v mi a szösz?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
South Velen
addikt
Azért volt China only modell, mert így döntött a Xiaomi, tehát ez is csak szándékos vakvágányra terelés volt a Xiaomi részéről (a sikeres modellekből utólag is ad ki Global verziót a cég.)
Ahogy akár a B20-as verziót is utólag bele tehette volna, erre is volt példa már. (kenzo-kate)Túl korán jött, ez igaz, és volt, amikor 41-45-ért be lehetett szerezni szűk 1 éve "eu express"-szel, ami akkor bombajó árnak számított.
A build quality-ben (sokkal prémiumabb antenna elhelyezés, több fém, és több csiszolás), kijelző minőségben osztálykülönbség volt a R4P javára a mostani RN4x-szel szemben (persze a kijelző beszállítófüggő is). És valahogy az akksi is 2 óra SOT-tal többet bírt. Egy kompakt telefon se bír ennyit talán ma sem, aminek full HD kijelzője, korrekt hardvere és ilyen minőségi kidolgozása van. Kár érte.. -
Graphics
Jómunkásember
válasz South Velen #87 üzenetére
China only modell volt, emiatt nem alakult túl jól a sorsa
Indiában nem rúghatott labdaba, nemzetközileg pedig nem jelent meg.
Mondhatni túl korán jött, ha most jönne B20-szal , hidd el én is megvennem. A túl jó SoC is igaz lehetne, de nem hiszem , hogy ez ok lenne
Illetve a másik ok, hogy mivel a Xiaominak nincs gyártósora, hanem bérli így a populáris termékek lettek preferálva. Sajnos emiatt iteltem vakvaganynak.
Rossz időzites. Illetve kellene már egykét fix gyártósor.
Remélem kb megadtam a választ
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
Akkor ezek szerint a Redmi 4 Prime azért lett vakvágány, mert időarányosan túl jó SoC került bele?
Tényleg nem értem, miért írtad, hogy vakvágány, és nem is válaszoltad meg. Akkor az egy kompakt bestbuy telefon volt, amíg a Xiaomi valamiért leállt a gyártásával (túl jó volt, gondolom én.). Én is hónapokig megtartottam, ami nagy szó.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Webapokra nem rossz, de többi média miatt elég hülye ötlet.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Graphics
Jómunkásember
Na így korrekt.
Ha normálisan beszélgetünk, az nincs ellenemre, a máson keresztüli válaszolva részt hagyjuk el, írd meg nyugodtan, jobb ez így.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Tessék: totál máshogy látjátok a dolgot. Ha te magad írod, hogy elfogyott a türelmed és elég, akkor te engedd el a témát. Neked is szól, de mivel Te kérted, hogy ne tásalogjunk, értelemszerűen nem neked címeztem. Túlgondolod az esetet. Holtpontra jutott a vita, történet vége. Hámunk közül egyebként csak te személyeskedtél. Részemről off vége.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Írd már meg miért nem fejlődött a Redmi? Írd, és elhiszem.
Nem személyeskedtem, mindössze feltételezem , hogy nem vagy értetlen.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Légy oly' kedves maximum a haverjaiddal személyeskedni.
Miért olyan fájdalmas az a tény, hogy sem a Redmi, sem a Redmi note széria nem fejlődik évek óta sebességben, sőt, a Redmi note esetén még visszalépés is történt.
Más is leírta már ezt közben, csak rajtad van szemellenző.
Mod:
Okos enged elvén lépek innen, maradjon meg a Xiaomi szemellenző klub-nak a topic
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
A két szavas beszolasaid hanyagold! Nem vagyok rá vevő.
Szakmailag kérdeztem fentebb is valamit, de reagálni már nem megy, beszólni ilyen körmönfont módon már egyből.
Nagy franc vagy Te Béla, de megvárom mi lesz ennek a bulinak a vége.. remélem nem csak a hozzászólásaid száma szaporodik ilyen módon, de pontjaidon is meglátszik ez a fajta viselkedes
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Nézd, a cikk témája a Redmi, az hogy az elején mit említenek nem a telefonhoz kapcsolódik.
Redmi! Tessék már megérteni, nem gondolom hogy értetlen vagy!
A francert kell ertetlenkedni akkor....? Viszonylag türelmes vagyok, de ez így totál felesleges, az is biztos .
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Redmi széria
Redmi 1 MT6589T
Redmi 1S - Snap400
Redmi 2 - Snap410
Redmi 3 Snap 616 - 3S -430
Redmi 4 Snap 435
Redmi 5 Snap 450 - 625 -630 pletykaEz a visszafejlodes? Nocsak , mesélj!
Nem beszélve az aksi növekedésről , a tárhely és a memória növekedésről.
Ejh....
Mondom, Redmi szériáról beszélünk es ezen vonal a cikk témája is. Tehát ezen mi a visszafejlődés?.
Számszerűen is teljesítményben is növekedésről van szóEzt cafold meg, de szerintem akkor valami gond van a feladattal.
Részemről ennyi
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ne haragudj meg. Mindent elmondtam
Hagyd a Xiaomit
Szerintem az egész alaplapot át kellene tervezni a kamera miatt, jogos miért nem úgy tervezték...
IMX386 van benne, ez ennyire szar? Ha igen, akkor sajnos szopás. Baj , ha ez nem elég jó szenzor.
Én nem vagyok tervező így nem fogok ilyen 10-20$-os dolgokkal dobalozni
Ne is mondd, mit tettél volna bele. Efelett két kamera van már. 398 és 400-as
És akkor vissza a témához egy ekkora felesleges kitérő után: Redmi a topic témája.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Gondolom az f2.0-as kamerán majd sokat segít a SW
Legalább a Mi6 dual camera-jat belerakaták volna, szavam se lenne.
Mennyi lett volna, +10 USD?Bizony az van, hogy réges régen tesznek az egykori törzs felhasználóira, csak azt felejtik el, hogy ők tették naggyá a brand-et.
Láttam a tesztet, középszerű, semmiben nem kiemelkedő, kamerában sok-sok évvel elmaradva a flagship-ek mezőnyében.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
De hiányoztál már, hol jártál eddig.
Emelj már ki egy feltörekvőt is, akit bevallalnál?
A Xiaomi 4-5 éve ténykedik, saját szoftverrel.
Ha erre várunk , akkor bizony szopóág van...
Nincs feltörekvő: ZS kategóriás szarok vannak... Ja és nagy ígéretek...Max arra számíthatsz hogy lesz gyártó aki magára talál.... Csak bizony ott már más ársávban játszik
@Kornel: Nézz rá a logoutos tesztre. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Nézz rá arra a Mix2-esnek a körmére jobban.
Jött már ki frissebb szoftver. De majd jövőhéten letesztelem. Nálad járt már hogy van róla véleményed , vagy csak úgy mondod?
[ Szerkesztve ]
-
-
South Velen
addikt
Akármennyire is szeretem a sáomikat, veled kell egyet értenem.
Ugyanakkor a Xiaomi sem egy szeretetszolgálat, nem várhatjuk el, hogy még most is olyan ár-érték arányú cuccokat kínáljon, mint amikor még csak pár termékük volt. Én is jobban szerettem azokat az időket ebből a szempontból, de így nyilvánvalóan magasabb a profit. Ez van.
A Mi Note 3 pedig valóban brutális vicc, a hardver/ár arányt nézve és a borzasztó unalmas kinézetéről ne is beszéljünk.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Figyi, ezeket szerintem nem kellene magyarázni .
Egy termék kifejlesztésére nem 2-3 hónap van. A Snapdragon 660 a gyártók számára plafon 3 hónapja érhető el
Ezeket Te is tudod jól, akkor minek szarjuk itt a szót ?!
.
Ráhagyom, mert totál negatív az egész. Rágd át kell-e neked a Xiaomi, ha nem akkor bizony jöhet más, én is lemondtam a LenovorólXiaominak a RN3 és a Mi4 előtt után nem volt kiemelkedő ajánlata, max jó ár-értékben...
Végülis mit szeretnél? 60 ropiert full extrát?
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Nem most, hanem hónapokkal korábban!
A Mi note 3 specifikációja lenne reális a felső-közép kategóriában, helyette azt pozícionálják fentebb, mintha legalábbis nem spórolták volna ki belőle az UFS tárhelyet...A baj ott van, hogy szembejövő a régi hűséges vásárlóikat, telefononként +1-2 USD profitért, holott jól láthatóan a törzsvásárlók akár jóval nagyobb összeget is képesek es akarnak is fizetni, ha van mire (Mi6, Mi MIX (2)).
Nyilván más gyártót fogok nézni, attól még mint 4 éve Xiaomi-t használó user elmondhatom a véleményem a márka jelenlegi termék politikájáról.
[ Szerkesztve ]
-
-
Graphics
Jómunkásember
Most azonnal kéne beszerelni gondolom..
Van baj ...Kiszálltam , sajnos van az úgy , hogy semmi se jó.
Viszont hát Téged se így ismertelek meg. Mi ez a negatív hozzáállás?
Fejlődésnek, így ha több profitot tudnának felmutatni több erőforrást tudnak új termékekre fordítani.
Nézd már kicsit a jó oldalát is a dolgoknak..Hidd el, nem maradsz termék nélkül.
Ha tényleg nem találod náluk a számítasod , akkor érdemes nézni más gyártót, én is így tettem anno
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Ha nem gond kiszallok, messze szaladunk, miközben 50 ezres mobil topicjában vagyunk.
Vegyél mást, aztán nem fog ez gondot okozni. Azzal próbálkoznak , ami kapható. Snap 650-652-est nem érte meg gyártani mert jött az alacsonyabb csíkszélességgel a Snap625 és akkor még nem volt 660!
Néha a technikai oldalt is nézd ... Khm mi mikor is jelent meg.
Jól gondolom követed a SoC megjeleneseket is, akkor ez bizony ne okozzon már gondot
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Mondjuk jelenleg nincs olyan Xiaomi, ami egy aktuális oneplus ellenfele lenne.
>5,5 col, dual camera, és akkor további feltételeket még nem is írtam.
A cikk témájához még mindig illik, hogy 2 éve folyamatosan gyengébb SoC-al próbálkoznak a kategóriában, amit még Indiában talán bekajálnak, de ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
OnePlus feleannyiert? De melyik?
Az R11s 120ezer osztva kettővel 60 ezer
Nehogy már annyiért legyen OnePlus ...
Azért nagyon vadakat ne írjunk
Jelzem, a cikk témájától messze vagyunk.. Redmiről van szó. Snap450 vagy 630-cal.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
De ha nem tetszik a Xiaomi, akkor kár ezen a márkán maradnod.
Oppot kell venni 2x annyiért.Ha nem tetszik annyi más márka van. Ár-értékben biztos többet adnak.
Plusz ha elégedett vagy az RN3-assal, akkor kár másféle nézelődni
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Hadd döntsem már el mit veszek, köszönöm.
A hozzászólásom mondandója az volt, hogy 2 éve nem hogy előre nem sikerült lépni teljesítményben a Redmi szériában, de inkább vissza.
Csökkent a nyitóár, gyengébb HW-el, ugyanazzal a házzal, csak kapott egy 2,5D lekerekítést.
Nagy innovációKínában elől volt a Xiaomi (Samsungot nem számolva), keresek forrást.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Az R11 120 ezer, a Redmi Note feleannyi.
Nem egy kategória a kettő...Alternatíva : Mi Note 3.
Kérdés, ha ennyire preferalod az Oppot , miért nem veszel olyan terméket?
Áremelés nem volt szerintem sőt inkább csökkentek a nyitóárak is ... .
De szerintem Te is követed.
Nem volt a Xiaomi elől szerintem, de akkor kérlek dobj egy linket és elhiszem!
[ Szerkesztve ]
-
-
Kornel
veterán
válasz Luck Dragon #53 üzenetére
Mondjuk az Oppo R11 és az S.
Duliee: mit néztem be?
A 2 éves RN3 pro-mmal hasonlítom, még most is gyengébbet fognak kiadni helyette...Mi note 3 meg vicc kategória, Mi széria megcsúfolása, ugyanúgy a Mi A1 is!
Az, hogy gyakorlatilag 2 éve nem hogy előre, hanem visszafelé lépnek teljesítményben a Redmi kategóriában, az gyakorlatilag egy burkolt áremelés.
Plusz hozzáteszem, hogy alternatívát sem kínálnak annak, aki nagyobb teljesítményt akarnak phablet méretben...
Az az állítás pedig nem állja meg a helyét, hogy Kínában eddig is előttük voltak, most előzték be őket.
Egyedül India menti meg őket.[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Azért nézzük már meg, hogy egy Redmi Note XYZ 50-60 ezer forintos áron megy még itthon is.
Míg egy Oppo 120 ezer.. Ez kétszeres ár.Nem jó az összehasonlítás sem.
Plusz a Redmiről van szó a cikbben
-
-
Graphics
Jómunkásember
Nem megelőzte, hanem már előttük volt.
Oppo Snap 660-ast használ, 820-as árkategóriába... Igazán bestbuy lehet
A Xiaomi most jön felfelé, mivel mögöttük is volt már mióta.
Na nézzünk akkor egy Oppo készüléket 660-assal 120 ezer, ezt akarod biztosan a Redmihez hasonlítani?
Valamit benéztél?
Ennyi erővel akkor tegyük mellé a Mi Note 3-ast, abban Snap 660 van... Mi a kérdés?Almát körtével hasonlítasz össze, nem is azonos kategóriákat tettél egymás mellé.... De megvárom a reakciód, mert nagyon kíváncsi vagyok rá.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Tiszta vicc, hogy lassan 2 év elteltével a RN3 pro megjelenése után is csak lassabb készüléket tudnak (vagy akarnak) piacra dobni.
Nem hiába előzi őket már otthon is a Huawei és az Oppo is.
Érdekes módon az Oppo középkategóriában snapdragon 660-at használ...
-
Gyula196906
senior tag
válasz Massmurderer #45 üzenetére
Vagy u alakban van az akku formája
-
-
Swinegod
őstag
*when i see you again* rip mégegy Redmim nem lesz i guess
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
Massmurderer
őstag
Ahogy a hátlapot elnézem,nagy akkuról le lehet mondani2 kamera egymás alatt,újlenyomatolvasó,még alája mehetet volna a vaku,azt micro sim méretü aksi megy bele
-
-
-
wolfman
veterán
Én is ezt nézem egy ideje a Redmikben. Minden szép, minden jó, de ilyen apróságok miatt mégsem fogok venni soha. Most van egy Lenovo VibeZ2 Pro-m. Sajnos már "régi", semmi támogatás és már megjelent a módszeres kicsinálás szoftveresen (a frissítések már ártanak, nem használnak). Nézegettem elővv a Redmi 3s-t majd most a 4X-et. SZép meg jó készülék, de se NFC, se minimum FullHD meg nekem már a 6"-hoz közeli méretek jönnek be, ezek meg rendre 5"-osok.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
-
Fall-N
veterán
Magyarul annyi a biztos, hogy jönni fog és kis kávái lesznek. A többi nem biztos. Ez aztán a hír.
A render meg akár lehet kamu is. Lehetne akár 3 db kamera is rajta. Egyébként is nem egymás mellett lennének inkább, hasonlóan az 5X/A1-hez?
[ Szerkesztve ]
-
Suker10
tag
Szánalmas.
Müzli 38% gyümölccsel: "Száraz, hűvös helyen tárolandó. Az elemzés értékeit a természetes termékek biológiai variáció. Hiszen ebben a gabonafélék természetes termék tartalmazhat nukleáris alkatrészek, részek és kő shell alkatrészek is." De legalább természetes.
-
tom120514
őstag
A 3s Prime annyira bejött hogy rendeltem hozzá még üveget meg szilikon tokot egy csomót amíg lehet, mert gondoltam mostanában nem adom el, pedig kb. félévente rámjön a telefonvásárolhatnék. Mostanában egyedül az LG 18:9-es Q6-nál inogtam meg de elvetettem. Ha a Xiaomi ad ilyesmit a szokásos állat akksival, B20-szal és ac-s wifivel, lehet hogy lesz egy eladó telefonom csomó üveggel meg tokkal, szerintem nagyon jól néz ki ez a képernyőarány.
[ Szerkesztve ]
Never go full retard.
-
wolfman
veterán
Lehet tudni a kijelzőméret mekkora lesz?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
-
-
Na, ez gyönyörű, kíváncsi vagyok árat mennyire dobja meg a redmiken az ilyen kijelző
Hátul viszont a két kamera elég ronda
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
-Faceless-
őstag
Szerintem a 636-ra gondolhattak ott, de az is lehet, hogy az csak a note-ba megy, a Redmi pedig marad a 450-nél. Nem mintha bármelyikkel is rosszul járnánk az előző generációhoz képest.
A telefonhoz írva pedig csak reménykedem, hogy szoftveres oldalon kinyitotta kicsit a szemüket az A1 sikere...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Nem valószínű, hogy azért lett Plus a neve a Prime helyett / az amúgy még meg sem jelent modellnek / mert a Redmi 4 Prime nem kapott frissítést.
Ez a modell alapból vakvágány volt, kár volt kiadni.
@<Adamsky>: Nincs kihalófélben, más márkák nem is tesznek ledet, a Xiaominál pl a REdmi 4X-ben is RGB led van, de a Qualcomm oldaláról nem tudták megoldani a színkezelést a Snap 435-nél, ha jól rémlik ezért jelzett csak fehéren. / pontosabb infók a topicban, ha érdekel :/
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Most eléggé tetszik.
-
Kris87
aktív tag
16:9 nem lehet ugye, mert akkor az alsó "gombok" kitakarnának egy sávot, így meg nem veszik el a terület. Elvileg. A 16:9 meg a 18:9-re hasonlít leginkább. 16:8 meg azért nem, mert ott a "8" kisebb szám, mint a "9", így még kevesebben vennék meg. Tudat alatti manipuláció, a nagyobb jobb, még ha nem is nagyobb. A következő 24:12 lesz, mert az mégnagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
stutga
tag
Ilyen aránnyal engem nem érdekel. Ha 14:7-es lenne, vagy 6:3-as, akkor oké. Esetleg 2:1 is belefér de 18:9... honnan jott ez?
-
Mindegy, csak valami villogjon ha kapás van. IPS-en az always display meg nem az igazi.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
<Adamsky>
nagyúr
A múltkor valamelyik topic-ban le lettem pirítva, mikor azt találtam mondani, hogy a Xiaomi ész nélkül "szőnyegbombáz" és hogy már-már követhetetlen a termékpaletta. Nos, úgy látom, hogy mégsem vagyok ezzel a véleményemmel teljesen egyedül.
(#2) pusszycat
Az értesítési led sajnos kihalófélben. A Xiami-nál utóbb már csak egy színű led van (szia RGB led), ami már szinte olyan, mintha nem is lenne. -
Soleco
tag
Gondolom ez akkor a Redmi 4 prime utódja lesz, csak hallani sem akarnak erről az elnevezésről, hiszen kiadás után 1 évig szinte semmi frissítést nem kapott, fontosabb hibákat sem javították, most meg próbálják kieröltetni magukból a "kötelezőt", hogy a MIUI 9 jöjjön ki erre is, de az is csak olyan tessék lássék, próbáltam EU-t is, kínait is, ugyanazok a hibák mint amik voltak 8.2-vel, sok változást a 0 másodperces android támogatásnak köszönhetően nem hozott.
Szóval igen, Redmi 4 primeről szeretnék azt tudni hogy soha nem is létezett, ezért legyen Plus a prime helyett . De ezzel a készülékkel kissé megint túllőtték a közép kategóriát, várható a Mi szériában is egy pont ugyanilyen készülék 1-2 kisebb eltéréssel .
Xiaominál azt sem fogom soha megérteni hogy miért van szükség minden hónapban egy új széria indítására. Miért nem tudják logikusan folytatni a már meglévőket. Valami újjal rukkolnak elő, akkor meglehet érteni, viszont általában egy már létező szériát neveznek át.
Aki elvakult Xiaomi ultra, és nem tud egy kritikáról ésszerűen vitatkozni, az inkább hagyja figyelmen kívül amiket írtam!
-
Matada2.3
veterán
Már párszor felbukkant ez a render, legutóbb csak egy kamera volt a hátlapon, és szerintem se lesz több.
Finn the human
-
Megérte visszafognom magam a vásárlással én őrá vártam. Csak legyen benne NFC, gyorstöltés,értesitési led és kb ennyi.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
devast
addikt
Redmi 5 Plus nevű eszköz Snapdragon 625-öt vagy 630-at kap
Ezeket biztos nem, mert elvileg nem támogatják a FullHD+ felbontást.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- ASUS ROG Ally
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...