2019. február 20., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Hitelesnek bizonyulhatnak a Redmi Note 5-ről készült renderek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Weibo

A napokban készült és nyilvánosságra hozott renderképek úgy tűnik, nem állnak távol a valóságtól, már ha a fotókon valóban a Xiaomi Redmi Note 5 látható.

Hirdetés

A Xiaomi Redmi Note 5 feltehetően követi az idei trendeket és alternatív képaránnyal szerkeszett panellel kerülhet bemutatásra. A  91Mobiles által nem rég készített 3D-s renderek valószínűleg nem véletlenül sikerültek úgy, ahogy; a most felbukkant fotón nagyon hasonló mobil mutatkozik, legalábbis a hátlap tekintetében. Az előlapon viszont mégkeskenyebb kávákat látunk az 5,5 hüvelykes panel körül, mint amit a 91Mobiles elképzelt.


[+]

A Xiaomi Redmi Note 5 többféle hardveres felépítésben esélyes, nem kizárt a Snapdragon 630-as és 660-as szett, de egy MediaTek alapokra helyezett verzió sem. A lehetséges tárhely és memóriakiosztás mellé árakat is kapcsolnak a források, így a 3/16 GB-os megoldás 40 ezer körül várható; a 3/32 GB-os verzió 50 ezer forint körül, míg a 4 GB rendszermemóriával és 64 GB belső tárhellyel bíró variáns 68 ezer forinton nyithat. A Redmi Note 5 valószínűleg szintén 4000 mAh-s akkumulátort kap, a hátlapra viszont egy 16 és egy 5 megapixeles szenzorból álló dupla kamerarendszer kerül.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.