Hitelesnek bizonyulhatnak a Redmi Note 5-ről készült renderek

A Xiaomi Redmi Note 5 feltehetően követi az idei trendeket és alternatív képaránnyal szerkeszett panellel kerülhet bemutatásra. A  91Mobiles által nem rég készített 3D-s renderek valószínűleg nem véletlenül sikerültek úgy, ahogy; a most felbukkant fotón nagyon hasonló mobil mutatkozik, legalábbis a hátlap tekintetében. Az előlapon viszont mégkeskenyebb kávákat látunk az 5,5 hüvelykes panel körül, mint amit a 91Mobiles elképzelt.


[+]

A Xiaomi Redmi Note 5 többféle hardveres felépítésben esélyes, nem kizárt a Snapdragon 630-as és 660-as szett, de egy MediaTek alapokra helyezett verzió sem. A lehetséges tárhely és memóriakiosztás mellé árakat is kapcsolnak a források, így a 3/16 GB-os megoldás 40 ezer körül várható; a 3/32 GB-os verzió 50 ezer forint körül, míg a 4 GB rendszermemóriával és 64 GB belső tárhellyel bíró variáns 68 ezer forinton nyithat. A Redmi Note 5 valószínűleg szintén 4000 mAh-s akkumulátort kap, a hátlapra viszont egy 16 és egy 5 megapixeles szenzorból álló dupla kamerarendszer kerül.

Azóta történt

Előzmények

  • Friss hardvert, de kisebb akkumulátort kaphat a Redmi Note 5

    A Xiaomi Redmi Note 4 abszolút kiemelkedő ajánlat a saját ár- és termékkategóriájában, az alábbiak alapján pedig érkezhet az új modell is.

  • Jól megy a Xiaominak Indiában

    Korábban a Redmi Note 4 érte el a hét számjegyű eladásokat, most a Redmi 4 tette meg ugyanezt, 30 nap alatt.

  • Xiaomi Mi 6 - helyi kiskirály

    A Xiaomi csúcskészüléke egészen kiváló, a legújabb hardveres alapokra helyezett prémium készülék, továbbra is meglepően kedvező árazással, és némileg komplikáltabb lokalizálási lehetőségekkel.

  • Xiaomi Redmi Note 4 - takarék-szövetkezet

    A két kiszerelésben elérhető Redmi Note 4-ből a lóerőben szerényebbet, kitartásban viszont annál sikeresebbet teszteljük. A Xiaomi a Note 3-ra is lapot húzott, és még az ár is kedvezőbb lett.

Hirdetés