- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekist24
csendes tag
válasz
Balage21 #117 üzenetére
a menet ok de az kamu h a belga uzemanyag a legolcsobb
maximum ugy ertve hogy azon az utvonalon
a legolcsobban Luxembourgban tankolhatsz nem hiaba van benzin turizmus es nemhiaba nem ehezik a nep ott
1 euro alatt van miko rutoljara ott voltam 80 cent korul mozgott az uzemanyag ara.
-
szekist24
csendes tag
Szep Blog nekem tetszett ugyes vagy!!!
Nos igen ahogy olvastam elfogtak az emlekek
Jartam parszor svedorszagban igyaz nem kamionnal hanem kocsival de az ut jo bar hoszu de elmeny dus. A hajozas tenyleg szep plane ha naplementet vagy felkeltet latsz az isteni annak ellenere h a fedelzeten fuj a szel ezerrel
Svedorszagban tenyleg nem arulnak az uzletek alkoholt mert erre megvan a mod
Leteznek amolyna zlteke ahol kizarolag alkoholt lehet venni es ezeket le racsozzak. Emlexem mikor eloszor lattam elfogott a rohoges es eszembe jutott magyarorszag. A szitu Malmöben volt
egy bank es egy ilyen ital uzlet volt mellete megjegyzem marha draga az alkohol svedorszagban es az emberek megveszik altalaban de a slager daniabol vagy nemetektol viszik be
szoval az ital uzlet es a bank egymas mellet volt ami nevetseges h az italuzlet le volt racsozva mint valami arany banya
de a bankon nem volt racs:d azt hittem hulyek ezek de megsem
erdekes volt. Az emberek kedvesek ez igaz es oszinten szolva en jol ereztem erzem magam ott ha megyek es szeretek ott lenni
Irtad h Irani kamionos
ez tetszett. Latszik ebbol is h mekora a kulturalis elteres a magyarok es mas nepek kozott sajnos
Tapasztalat beszel de nem igen vagyok elragadtatva a magyar kulturaltsagtol eshozza allastol.
Tovabbi jo utakat es hat valahol nekem is rejtett avgyam egy kamionba csucsulve bejarni europat igaz mar bejartam de nem kamionnal:S De majd talan egyszer
Remelem lesz meg elmeny beszamolod mert szivessen olvasnam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Synology NAS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Whisky topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged