Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szekist24

csendes tag

válasz Balage21 #117 üzenetére

:D a menet ok de az kamu h a belga uzemanyag a legolcsobb:D maximum ugy ertve hogy azon az utvonalon:D a legolcsobban Luxembourgban tankolhatsz nem hiaba van benzin turizmus es nemhiaba nem ehezik a nep ott:D 1 euro alatt van miko rutoljara ott voltam 80 cent korul mozgott az uzemanyag ara.

• szekist24

csendes tag

Szep Blog nekem tetszett ugyes vagy!!!

Nos igen ahogy olvastam elfogtak az emlekek:) Jartam parszor svedorszagban igyaz nem kamionnal hanem kocsival de az ut jo bar hoszu de elmeny dus. A hajozas tenyleg szep plane ha naplementet vagy felkeltet latsz az isteni annak ellenere h a fedelzeten fuj a szel ezerrel:) Svedorszagban tenyleg nem arulnak az uzletek alkoholt mert erre megvan a mod:) Leteznek amolyna zlteke ahol kizarolag alkoholt lehet venni es ezeket le racsozzak. Emlexem mikor eloszor lattam elfogott a rohoges es eszembe jutott magyarorszag. A szitu Malmöben volt:) egy bank es egy ilyen ital uzlet volt mellete megjegyzem marha draga az alkohol svedorszagban es az emberek megveszik altalaban de a slager daniabol vagy nemetektol viszik be:) szoval az ital uzlet es a bank egymas mellet volt ami nevetseges h az italuzlet le volt racsozva mint valami arany banya:) de a bankon nem volt racs:d azt hittem hulyek ezek de megsem:) erdekes volt. Az emberek kedvesek ez igaz es oszinten szolva en jol ereztem erzem magam ott ha megyek es szeretek ott lenni:) Irtad h Irani kamionos:D ez tetszett. Latszik ebbol is h mekora a kulturalis elteres a magyarok es mas nepek kozott sajnos:( Tapasztalat beszel de nem igen vagyok elragadtatva a magyar kulturaltsagtol eshozza allastol.

Tovabbi jo utakat es hat valahol nekem is rejtett avgyam egy kamionba csucsulve bejarni europat igaz mar bejartam de nem kamionnal:S De majd talan egyszer:)
    Remelem lesz meg elmeny beszamolod mert szivessen olvasnam!

Új hozzászólás Aktív témák