Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Az a poén, hogy azt a topicot én hoztam létre, 1-es hsz-ben is látszik. És már "gazdája van".
. A Dji topicot is én kreáltam, lassan oda is lesz tulaj. :/. A blogodat olvasom, de van amit nem raksz ki oda. Cikkeket igen, de ott nem megy a vita, kevesebb a hsz, kérdés. Megértem, hogy átmentél oda, sokkal gyorsabb a kommunikáció. Az az érdekes a fake regben, hogy annak ellenére hogy fake, mégis feldobálja a régi ismiket, ugye milyen érdekes?
. És még hogy nem menti el a dolgaid. Az itteni ph-s légkör nekem is kezd fárasztó lenni, de nem látok normális alternatívát.
.Szóval ki segít nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- BMW topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elite: Dangerous
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
. A Dji topicot is én kreáltam, lassan oda is lesz tulaj. :/. A blogodat olvasom, de van amit nem raksz ki oda. Cikkeket igen, de ott nem megy a vita, kevesebb a hsz, kérdés. Megértem, hogy átmentél oda, sokkal gyorsabb a kommunikáció. Az az érdekes a fake regben, hogy annak ellenére hogy fake, mégis feldobálja a régi ismiket, ugye milyen érdekes?
. És még hogy nem menti el a dolgaid. Az itteni ph-s légkör nekem is kezd fárasztó lenni, de nem látok normális alternatívát.