- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
FireKeeper #1155 üzenetére
Akkor azt csinalnam, hogy megvennem ezt a cumot, letoltenem a forraskodot, es ha mukodik, akkor a proci megtartasaval terveznek hozza egy "teljesitmenyelektronikat". Tennek ra valami okos kiegeszitest, mondjuk egy Serial-Bluetooth atalakitot. Aztan a programbol parametereket kuldenek az UART-BT utvonalon PC-re... ott meg kiertekelnem, valami programmal. Legrosszabb esetben terminalbol lementenem, es excelben kiertekelnem a repulesi parametereket. Az jol tudhat kinezni. Ha nagyon megy, es van ido, akkor tennek ra egy soros GPS modult.
-
tvamos
nagyúr
válasz
FireKeeper #1153 üzenetére
Hat, en megelegednek a software-rel, ha mukodo cumot akarsz!
Mennyit koltenel ra?
Hobbyking? Van jokis vezerlo is, csak letoltod a programot, megy, utana megirod a sajatodat. En ezt csinalnam. Ha kesz, lehet sajat elektronikat fejleszteni, vagy amit akarsz. Ha C program, barmilyen procin elmegy. (Kis tulzassal...) -
tvamos
nagyúr
válasz
FireKeeper #1151 üzenetére
Tulajdonkeppen mit akarsz? Epiteni egy quadcoptert es bele tenni egy sajat firmwaret, vagy modelezni a mozgasat?
-
tvamos
nagyúr
válasz
FireKeeper #1144 üzenetére
Van open multicopter projekt arduinoval, meg STM32-vel, azokat nezd meg. (Mondjuk a BSC szakdolgozaton mar a quad mozgas szimulacioja is tul mutat, ha rendesen, nullarol meg akarod csinalni.)
-
Peaceliker
addikt
válasz
Vannak flash elheto vezerlok. En azt javasolnam, hogy szerezz be egy olyan fw t es probalj meg belelesni a forraskodba (ha megoldhato ). Es akkor sztem kepbe tudsz kerulni, hogy mi merre …
Es remelem nem az ESC eket szoktak flashelni a quad oknal
annyira nem vagyok benne.
-
zolisx4
őstag
válasz
Szia
Nekem van quadcopterem ,és elég rég óta modellezem ,de az amit szeretnél ,az nem egyszerű dolog az biztos .Szerintem nagy falat lesz, de meg lehet csinálni .
Én mindenképpen javaslom hogy keresd az RC fórumot Itt sok mindent találsz ami érdekes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest