- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCPortal
csendes tag
válasz
stargazer
üzenetére
Szia,
Nem letezik masik ilyen auto

Ahogy irtad is ezt 2 masik autoval tudod kivaltani, vagy kompromisszumot kotsz...
Bar nem tudom mit jelent neked az, hogy olcso meg draga....Tudok ajanlani gyors autot, ami jol nez ki es megis olcso es szep nagy darab, pl egy VRX SCT
Ezt fullosan felszereve kb 80-bol kijon (a nullarol felepitve)
es vannak a terepmaszos autok, a trialautok stb stb...de azok szinten onmagukban 80-100 ezres kategoriat kepviselnekEnnyi....a hasznalt autok ezekben lenmyegesen olcsobbak, kiveve a trialt, nemelyiket amit mar osszepeitgettek, tuningoltak eloferdulhet, hogy hasznaltban joval dragabb mint az uj bolti verzio
Remelem segitettem, ha volna konkretabb igenyed, keress meg a necronome@rcportal.hu mailcimen vagy skype: necronome1
Udv: Necro
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest