- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem őserejétől lesz hangos az Exynos 2500
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zolisx4
őstag
válasz
Ghoosty #1543 üzenetére
Sziasztok
Akkor sorba menjünk.
Ezeknek a kefés motoroknak elég széles a hőmérsékleti tartományuk,50-80 fok is lehet.Gyakorlatilag ha már 60 fokos akkor sem bírod megfogni a motort.A te aksid is 1600 mAh nagyobb mint a gyári .Lehet azért melegebb picit.A komolyabb motorok mondjuk egy 540 vagy 550 méretűben van ventilátor ott a kefél körül és azok is felmelegszenek nagyon .
1 aksival úgy lehet leégetni hogy nekiengeded a falnak és elkezdesz kapartatni vele kb 5 perc alatt fog leégni.Teljes gázon sokáig nyomni neki,két aksi között hagyni le hűlni.
Néha menni vele párszor arra jó az .Viszont én láttam egy versenyen egy olyan autót ami neked van Brushless motorral [link] ezzel hát igencsak ment a szerkezet.
-
zolisx4
őstag
válasz
Ghoosty #1541 üzenetére
Az a motor melegedés az semmi, elég sokára égnek ezek le,1 aksi alatt is le lehet égetni de nem az a cél hanem a játék ,két aksi között pihenni vele kicsit és kész,nem fog leégni.
A komolyabb autók,nevezzük modell autónak lehet venni kompletten ,úgy mint ezt és kapsz egy jó nagy kefés motort és egy 2000 mAh aksit ez változó ,de azt cserélni kell az is melegszik ott is úgy van méretezve az aksi kimerül és pihi .
Általában ezeket az autókat rollerként érdemes megvenni,és belerakod azt a vevőt szabályzót és motort,szervót amit szeretnél,és egy 5000mAh aksi és hadmenjen.
Mondjuk én nem igy csináltam,nem halgattam az okosabbra megvettem kefés cuccal,egy hét múlva vettem 3 fázisú motort bele .
Alap hangon ha semmid nincs ,60 ezer körül ál meg de ez már brushless motoros . -
tvamos
nagyúr
válasz
Ghoosty #1457 üzenetére
Nekem a Wltoys A949 van, komolytalan cucc. Ja, es szamits arra, hogy tuti olyasmi torik el benne, ami nincs a spare partok kozott. Mert annyira azert motorizalt, hogy eltorjon.
Jut eszembe... minden olyan kinai rajta...Nekem mondjuk megfele, de taviranyitos autonak szerintem nem jo. Jateknak tul gyors, hobby versenyzesre meg azert nem jo, mert esetleges hozza az alkatresz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konteó topic
- Nintendo Switch
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest