Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
Dekirály, most vettem egy elektromos Maverick EvoS XB-t hasznátan 80ért...
Mivel kezdő vagyok, én sem tudtam megítélni, de itthon azért láttam, hogy nagyon gatya állapotban van. Már írtam az eladó csávónak emailt, hogy ez azért így nem lesz jó..Amúgy RCapró-ról vettem.
<mohó> Bár kezdőknek inkább az ilyen elektromos gépeket ajánlják, mivel azokon sokkal kevesebbet kell szerelni és karbantartani, 50ért egy nitrós Savage X.4 nagyon-nagyon megérné, még az is lehet, hogy lecsapok rá
(És tán elcserélem vagy beszámíttatom egy közepes elektromos gépbe.) Na most komolyan, mit szólsz? </mohó>
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Aktív témák
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Arc Raiders
- Linux kezdőknek
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Építő/felújító topik
- MIUI / HyperOS topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(És tán elcserélem vagy beszámíttatom egy közepes elektromos gépbe.) Na most komolyan, mit szólsz? </mohó>