Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz Necronom #3861 üzenetére

EZ még mindíg működik.... :C

Pedig "kínai"....

Én elismerem az évek folytán szerzett gyakorlati tapasztalatod, de olyan esetben amikor az asszony 10-ért akar venni játékot, apa 29-ért néz ki egy jobbat,,,,,
    Erre rádobni egy 46.000-est....
    Háááát...... :D

Visszatérve,,,,sokszor forszíroztam már ezt a REMO-t...nyilván nem nektek....
    de sokadszor írom le,,,brutál mit kibírt karácsony óta az 5éves fiamnál...Hóban sárban, kavicson, minden kintii használat után zuhany....
    És még mindig megy....

EGyszer amikor már halálra idegesített minket a gyerek egy séta alkalmával ,mert hiába ugattam neki, hogy fáj de kurvára ha az én, vagy az anyja lábának neki megy "cső gázon",,,csak csinálta...
    Na akkor felrugtam a kisautot egy ilyen esetnél.... :B :B :B
    Ekkor tört el egy ilyen alkatrész meg egy kutycsont elgörbült..
    Megrendeltem mindkettőt, kicseréltem, azóta is kapja az "áldást" a kölyöktől durván....

Nem WLtoys :P :DDD

És ha nem rugom fel, mint a fagyos lósz@rt, akkor még alkatrészt sem kellet volna venni hozzá azóta sem...

Ismét hangsúlyozom, nem nektek ajánlat, hanem amikor a gyereknek akar venni valamit a szülő 10-20 körül....
    Akkor szerintem alternatíva, hogy ne közel 50-ért ajánljunk neki valamit a Carera helyett...
    A távirányítón minden "sz@rt" lehet állítani, 6 "tekerentyű" van rajta plusz kapcsoló, plusz 50-50 vagy 70-30 ban hol legyen nagyob erő, alöl vagy hátul....
    De ami a legfontosabb....
    meglepő mit bírt eddig ki....

• ADAM1337

nagyúr

válasz Necronom #3861 üzenetére

Visszakanyarodva, megfogadom a tanácsodat, de kicsit másképpen.
    Végül a 4300kv-t rendelem meg hozzá vizálló bl mociból (goolrc) a HSP-hez. (1:10 4wd xstr buggy)
    Endzone-ból visszaveszem (60%-ra a moci erőt) majd 3300kv körülire kb, nem akarom a hajtást szétkapatni vele, viszont nincs vízállóból hozzávaló hasonló bestbuy árban. 22dodo környékén.

Új hozzászólás Aktív témák