Hirdetés
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
maximilian4
üzenetére
Az a helyzet, hogy ennyivel azt javaslom ne kezdj bele ebbe a hobbyba. Használtból (autó)össze lehet túrni valamit, de csak elveszi majd a kedved. Illetve ha meg is veszed idővel kell rá költeni, kell a karbantartás, ez-az törik, elromlik, kopik, szal bőven nincs vége ott ahol bele ugrott az ember.
Ami olcsóból érdemes lehet venni azok a kis quadcopterek szerintem, nevetséges összegekért használhatót kapni. esetleg kis 4ch helik, de azok majdnem csak beltérben nyúzhatóak. -
tvamos
nagyúr
válasz
maximilian4
üzenetére
Eloszor dontened kene, hogy mit akarsz vele csinalni. A szobaban kerulgetni a szeklabakat, (amit szerintem 20 perc utan un meg az ember,) vagy betonon GT autozni, esetleg driftelni, vagy ramparol ugratni a sziklakert felett, menni at tokon, paszulyon.
Az elsore eleg a kereted, az osszes tobbire nem. Hasznaltat gepet sem fut ki ez a penz, (ami normalis,) meg tornek ezek, ha olcso, ha draga. Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Samsung Galaxy A13 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Repedt Kijelző
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest