Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerisz
addikt
Ennyit a Mamba-ról. Megdöglött. Nem mozdul a kurzor. Minden gomb megy, a görgő is de csak áll mint egy ...
Ha kicserélik eladom a picsába. Pedig nem ez az első Razer egerem, szerettem is mindet de ez vicc. 2 hónap alatt meghalt. -
Gerisz
addikt
válasz
CivicEsi
üzenetére
Nekem mióta a Vespula van alatta nem akad vagy ugrál a kurzor. A QCK+-al csinált olyat, de Öcsém meglepett ezzel. Nekem a vespula kicsi, de legalább az akadás elmúlt.
Viszont nekem is van idegesítő dolog. Ha nyomva tartom a jobb egérgombot és úgy tekerem a scroll-t akkor akad na ez is egy vicc.
Mikor kezd el nyikorogni a görgő? Mennyi idő kb? -
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Nekem most olyan gondom van, hogy működik rendben az egér, de csinál olyat, hogy egyik pillanatról a masikra lemerül. Már harmadszor csinálja. Elsőnek azt gondoltam, hogy elfelejtettem éjszaka tölteni. Másodjára is csak így megadta magát mint most. Nem is használtam csak 3 órát ma és 2000-es DPi-n (ezt nem tudom mennyit számít). De ez mérgesítő. Eddigi 2 hónap alatt elégedett vagyok simán kibírta a napi 6-8-óra munkát és még játszani is tudtam bármivel pár órát és nem merült le. De ha ez sűrűm előfordul akkor csúnya vége lesz a mamba-nak.
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Milyen a bevonat a Mamba-n? Strapabíró?
Mert nekem van egy öreg Diamonback-em amit nyugdíjaznék egy Mamba-ra de öcsémnek vettünk asszem 2 éve 3G-t és azon felválik a bevonat. Már fél évesen is elkezdte.Tapasztalatok milyenek vele. G700 és ez között gondolkozom, de a Logi nem jön be ennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 27% - iiyama ProLite XUB2763QSU-B1 IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 2ms / FreeSync
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest