-
Mobilarena
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzotto
csendes tag
Köszi a választ. Időközben megkerestem a tápot a szekrényből és hát rosszul emlékeztem 5,2v 4 A.
A feszültség komoly műszerrel mérve atom stabil. Egy nem sajnált usb kábelt vágtam el hogy micro usb véghez jussak, de sajnos az eredmény ugyanaz sőt a piros led is villog rajta. Szerintem a micro usb kábel nagyon gagyi......mert egy gyári lg g4 telefon töltővel+kábellel ami 5v 1,6A rövidebb ideig mutatja a villám jelet. Most már csak azt nem tudom hogy honnan tudok garantáltan jó kábelt beszerezni, illetve milyen márkájút ? -
zzotto
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi ha hülyeséget kérdezek de nézzétek el nekem...kezdő vagyok...
A pi3-am folyamatosan táp hibát jelez a kodinál a jobb felső sarokban.
Egy samsung 2 A táp hajtja jelenleg.
Arra gondoltam hogy van megmaradt 5,5 voltos 5 amperes tápom lesz baja az eszköznek ha ezt a tápot kötöm rá?Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!! i9 9900 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest